NaturalnaMama
Fanka BB :)
A, kumam, myślałam, że pytasz o zwykle zapięcieNo no o to mi chodziło, gdzie się odpina do karmienia. [emoji5][emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A, kumam, myślałam, że pytasz o zwykle zapięcieNo no o to mi chodziło, gdzie się odpina do karmienia. [emoji5][emoji5]
Bezczelnie zapytam,jaki rozmiar nosisz? Bo tam jest napisane,że jest jeden rozmiar i obawiam się,że dzyndzle mi się będą wylewałyWłaśnie mi przyszedł stanik z Ali, który zamówiłam na próbę. Całkiem fajna jakość
Karmienie piersią macierzyństwo matka cottonnursing Maternitysleep allaitement soutien wąwóz w ciąży Karmienie Piersią biustonosze bielizna
Link do: Breast feeding mother maternity cottonnursing bras Breast Feeding Maternitysleep pregnant soutien gorge allaitement underwear-in Maternity & Nursing Bras from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard
(from AliExpress Android)
Ooo kolejna Mamusia z brzuszkiem. Pięknie [emoji7][emoji7]. U mnie brak brzuszka na razie. 12t6d. [emoji16]14+3 a brzuchol coraz większy
Ja mam raczej małe piersi, aktualnie 'spuchniete' 75B [emoji23] zamówiłam ten 36/80Bezczelnie zapytam,jaki rozmiar nosisz? Bo tam jest napisane,że jest jeden rozmiar i obawiam się,że dzyndzle mi się będą wylewały
No elegancki !14+3 a brzuchol coraz większy
To moje D cycki szans nie mają a szkoda bo za grosze fajny cyckonosz by był...Ja mam raczej małe piersi, aktualnie 'spuchniete' 75B [emoji23] zamówiłam ten 36/80
Jest ok, choxiaz jak pojawi się mleko to pewnie będzie lekko mały...
To moje D cycki szans nie mają a szkoda bo za grosze fajny cyckonosz by był...