reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
U mnie dziś 15tc 1d. I przed śniadaniem było tak. Najzabawniejsze jest to że od początku ciąży przytyłam wagowo 1.5 kg. Nogi mi strasznie schudły i buzia podobno.
20180412_115643.jpg

Załączniki

• 20180412_115643.jpg
    20180412_115643.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 395
Zawsze można zobaczyć czy producent sprzedaje te gumy osobno. To kupić taki używany +wymienić gumki i będzie ok :)
Jak są mocno zniszczone to i na zdjęciu zobaczysz ale ogólnie to lepiej się umówić na odbiór osobisty i zobaczyć przed zakupem
Przemyslę sprawę,ale dziekuję :)

Piękne brzuszki dziewczyny,takie zgrabne :)

Dziewczyny trzymajcie kciuki proszę,dziś o 9:40 mam prenatalne + krew na test PAPPa. Jestem zdenerwowana do granic możliwości a jeszcze od wczoraj mam makabryczne bóle głowy. Wczoraj w ciągu dnia trzy apapy musiałam zjeść i co, wstałam dziś rano z takim samym bólem :( Do tego rzyganie wieczorem i dziś rano i wciąż biegunka mimo smecty. Nie znam tego lekarza gdzie dziś idę bo to na NFZ ale może mi coś przepisze jak go ładnie poproszę :(
U mnie dziś 15tc 1d. I przed śniadaniem było tak. Najzabawniejsze jest to że od początku ciąży przytyłam wagowo 1.5 kg. Nogi mi strasznie schudły i buzia podobno. Zobacz załącznik 846075

Ślicznie wyglądasz :-)

reklama
Do góry