reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
U mnie dziś 15tc 1d. I przed śniadaniem było tak. Najzabawniejsze jest to że od początku ciąży przytyłam wagowo 1.5 kg. Nogi mi strasznie schudły i buzia podobno.
20180412_115643.jpg

Załączniki

• 20180412_115643.jpg
    20180412_115643.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 387
Zawsze można zobaczyć czy producent sprzedaje te gumy osobno. To kupić taki używany +wymienić gumki i będzie ok :)
Jak są mocno zniszczone to i na zdjęciu zobaczysz ale ogólnie to lepiej się umówić na odbiór osobisty i zobaczyć przed zakupem
Przemyslę sprawę,ale dziekuję :)

Piękne brzuszki dziewczyny,takie zgrabne :)

Dziewczyny trzymajcie kciuki proszę,dziś o 9:40 mam prenatalne + krew na test PAPPa. Jestem zdenerwowana do granic możliwości a jeszcze od wczoraj mam makabryczne bóle głowy. Wczoraj w ciągu dnia trzy apapy musiałam zjeść i co, wstałam dziś rano z takim samym bólem :( Do tego rzyganie wieczorem i dziś rano i wciąż biegunka mimo smecty. Nie znam tego lekarza gdzie dziś idę bo to na NFZ ale może mi coś przepisze jak go ładnie poproszę :(
U mnie dziś 15tc 1d. I przed śniadaniem było tak. Najzabawniejsze jest to że od początku ciąży przytyłam wagowo 1.5 kg. Nogi mi strasznie schudły i buzia podobno. Zobacz załącznik 846075

Ślicznie wyglądasz :-)

reklama
Do góry