NaturalnaMama
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za Was dziewczyny, ja jutro na 15tą prenatalne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaaaaa ale super! [emoji738] Fajnie być lekarzemA ja miałam wczoraj niespodziewane USG w domu mąż odebrał paczkę z nowym przenośnym aparatem do usg i chciał koniecznie wypróbować , napatrzyłam się na skaczącego dzidziutka , policzyłam paluszki hehe płci oczywiście nie znam bo mój mąż jest ortopeda ale śmieliśmy się ze niedługo będzie mógł zmienić specjalizacje
A powiedzcie mi jak będę odciągać pokarm i przechowywać w lodowce to jak długo mogę go tam trzymać i czy potem mogę go podgrzać w podgrzewaczu?
Chciał mi zostawić tablet i głowice na dziś w domu , ale kazałam mu zabrać bo bym cały dzień siedziała jak psychopatka przed monitoremJaaaaa ale super! [emoji738] Fajnie być lekarzem
Coś Ty, ja bym sobie zostawiła, seans cały dzień [emoji23]Chciał mi zostawić tablet i głowice na dziś w domu , ale kazałam mu zabrać bo bym cały dzień siedziała jak psychopatka przed monitorem
A ja miałam wczoraj niespodziewane USG w domu mąż odebrał paczkę z nowym przenośnym aparatem do usg i chciał koniecznie wypróbować , napatrzyłam się na skaczącego dzidziutka , policzyłam paluszki hehe płci oczywiście nie znam bo mój mąż jest ortopeda ale śmieliśmy się ze niedługo będzie mógł zmienić specjalizacje
Tak do pracy, czasem potrzebuje mieć podglad sytuacji natychmiast poza szpitalem , zajmuje się głównie sportowcami .... ale próba generalna należała do mnieo kurczę ale fajnie to dla męża do pracy?
Też miałam ten problem pomimo że piję około trzech litrów wody. I pomogło mi nawilżanie balsamem na rozstępy na cycki z pallmers.Dziewczyny ja w tej sprawie krępującej trochę a mianowicie łuszczących się sutków. Suchej skóry. Podobno Maluszek ciągnie wody na potęgę stąd przesuszona skóra. Dziwne, myślałam, że pije wystarczająco wody a jednak okazuje się za mało. To tak na przyszłość jakby któraś z Was zaobserwowała u siebie taką przypadłość.
Ja się przebudziłam bo padłam po 19. Godzinę wracaliśmy w korku od Lekarza Medycyny Pracy i wykończyło mnie to.
Za to teraz nadrobiłam wszystkie posty i cudownie widzieć wszystko w chronologicznym porządku