reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Witam chciałabym dołączyć , mam 33 lata , 12 letniego syna w domu i lokatora w brzuchu z terminem na 8 października . Czytam was od początku ale dopiero wracam do żywych po koszmarnych 3 miesiącach i jestem w stanie coś napisać.
Witaj. Synek cieszy się z rodzeństwa? :)

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam chciałabym dołączyć , mam 33 lata , 12 letniego syna w domu i lokatora w brzuchu z terminem na 8 października . Czytam was od początku ale dopiero wracam do żywych po koszmarnych 3 miesiącach i jestem w stanie coś napisać.
Jakieś podejrzenia czy lokator to synek czy córeczka? :)
Kiedy wizyta?

@aspect trzymam kciuki za pozytywne wieści i wypis do domku&

Co do brzucha to u mnie już powoli widać ale to tak jeszcze dla kogoś z boku może wyglądać jak poświąteczna ciąża spożywcza :)
Chodzę w luźnych bluzkach żeby jeszcze tego nie pokazywać.

wizyta 30.04 :)

Jakieś podejrzenia czy lokator to synek czy córeczka? :)
Kiedy wizyta?
Jeszcze nie wiadomo , trudno tez mi porównać do pierwszej ciąży ... tak dawno to było , jestem oczywiście już po prenatalnych łącznie z testem pappa, wszystko jest ok, możemy spać spokojnie
@aspect trzymam kciuki za pozytywne wieści i wypis do domku&

Co do brzucha to u mnie już powoli widać ale to tak jeszcze dla kogoś z boku może wyglądać jak poświąteczna ciąża spożywcza :)
Chodzę w luźnych bluzkach żeby jeszcze tego nie pokazywać.

wizyta 30.04 :)

Bardzo ;) już nie może się doczekać , rok temu poroniłam w 7 tyg , wiec było trochę zawodu .... a teraz radość na całego
Ja mam brata 12 lat mlodszego i musze powiedziec ze mama miala fajnie :D po szkole chodzilam na spacerki, chetnie go przewijalam i zajmowalam sie nim kiedy np mama gotowala obiad :)

To bebetto? Dobrze widze? [emoji846]

p19u9jcgp0rsz4z5.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]

Tak :)

Ale ja i tak preferuje zakupy online, apteczne rzeczy ogarniałam na gemini w rossmanie tez już można zamawiać online, o ubrankach i pościeli nie wspominając ;) w maju tylko się wybiorę żeby wózek gdzieś przetestować w sklepie. Maja gdzieniegdzie w sklepach taki tor przeszkód dla wózków np dróżka z kamyków, coś ala plaża, płytki i chodnik z kostki i jakieś drewniane paliki :)

Wczoraj mi ciężko było przejść na druga stronę galerii, a co dopiero mówić za te 4 miesiące :D
Ale musiałam się wczoraj zapuścić do Warszawy do szkoły, licencjat przed porodem wypadałoby obronić ;)

p19ucsqv9zf9v2yk.png
Ja tez tylko na gemini zamawiam..szczegolnie przy pierwszym dziecku to hurtem cala apteczke trzeba bylo uzupelbic..na giraczke..na zabkowanie octenisept x2.. fuull tego bylo pamietam 500 zl chyba wydalam
Natomiast ciuszki.. kocyki..etc..ja lubie dotknac..pomacac...na zywo zobaczyc.... a laktator czy aspirator do nosa..to tez przez neta....
Mi bardziej chodzilo o to ze dla mnie to przyjemnosc i radocha takie malutkie rzeczy ogladac i kupowac.....natomiast w 8 miesiacu przyjemnosc przez duzy brzuch nie jest juz przyjemnością.....

A o takich torach specjalnych na testowanie wózków
.to nie mialam bladego pojecia :)

Ja mam brata 12 lat mlodszego i musze powiedziec ze mama miala fajnie :D po szkole chodzilam na spacerki, chetnie go przewijalam i zajmowalam sie nim kiedy np mama gotowala obiad :)

Hehe fajnie :) myśle ze u nas będzie podobnie , tym bardziej ze po porodzie będę chciała szybko wrócić do pracy wiec każda pomoc się przyda :D

reklama
Hehe fajnie :) myśle ze u nas będzie podobnie , tym bardziej ze po porodzie będę chciała szybko wrócić do pracy wiec każda pomoc się przyda :D
Ja też chciałam szybko do pracy wracać ale plany się nieco zmieniły - aktualnie jestem na macierzyńskim i w 16. tygodniu kolejnej ciąży :D z tym ze ja prowadzę własną działalność i niestety różnica pomiędzy zasilkiem macierzyńskim który dostaję z ZUS a moimi wpływami jest spora [emoji14] no ale coz przynajmniej szybko odchowam a dzieciaki razem do zlobka pojda :D

Do góry