reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Gdzieś czytałam, że w ciąży tak może się zdarzać. Już nie wiem przy okazji którego tygodnia o tym czytałam, ale było coś o tym, że może wystąpić katar lub krwotoki z nosa.

Właśnie mnie dzisiaj przytkało w jednej dziurce. Poszłam się wysmarkać i niestety była to krew. Nie jakoś dużo na szczęście bo wpadłabym w panikę.

reklama
Tak się zdarza w ciąży ;) ale witamina C i K powinna pomoc. Może spytaj lekarza na najbliższej wizycie ?

p19ucsqv9zf9v2yk.png

Tak zrobię. Dziękuję Dziewczyny :-)

Drogie Mamy czy czasami leci Wam w ciąży krew z nosa ? Ja dwa razy już tak miałam, że poleciała mi krew. Nie jakoś dużo ale zawsze. Nie wiem czy się martwić i lecieć do lekarza czy witaminą C załatwi sprawę. Co uważacie ? Miałyście tak ?
Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Tak mniej więcej w połowie przeszło. Lekarz mówił że tak bywa i żeby się nie strsować, ale kazał uważać gdyby towarzyszyły temu jakieś dodatkowe atrakcje np omdlenia. Najlepiej zapytaj swojego lekarza na wizycie. Będziesz spokojniejsza, ale bez paniki to nic z maluszkiem.

W Pieninach dziś jest tak
[emoji7]
119a6af9985021952cf5864aebcb7486.jpg

Widok jak z pocztówki :)

My dzisiaj spontanicznego grilla u teściów zrobiliśmy. Właśnie zjechaliśmy do domu I mały ma czerwone źrenice, światłowstręt i skarży się na pieczenie w oczach :/

A jutro miał pójść pierwszy raz do pkola po 2tygodniowej przerwie a tu pewnie zapalenie spojówek się wykluło...fuc*

wizyta 30.04 :)

Widok jak z pocztówki :)

My dzisiaj spontanicznego grilla u teściów zrobiliśmy. Właśnie zjechaliśmy do domu I mały ma czerwone źrenice, światłowstręt i skarży się na pieczenie w oczach :/

A jutro miał pójść pierwszy raz do pkola po 2tygodniowej przerwie a tu pewnie zapalenie spojówek się wykluło...fuc*

wizyta 30.04 :)

Ojej tak to brzmi jak zapalenie ;( może okłady wystarczą i przejdzie ...

Dziś mieliśmy imprezę rodzinną i cóż... już się nie ukryłam. Co niektórzy się czaili z gratulacjami i spoglądali czy tak przytyłam, czy faktycznie w ciąży. Ale później już gratulacje ruszyły. Zgodnie stwierdzili ze taki brzuch ostatnio miałam w 6 miesiącu z K :O

p19ucsqv9zf9v2yk.png

reklama
Dziś mieliśmy imprezę rodzinną i cóż... już się nie ukryłam. Co niektórzy się czaili z gratulacjami i spoglądali czy tak przytyłam, czy faktycznie w ciąży. Ale później już gratulacje ruszyły. Zgodnie stwierdzili ze taki brzuch ostatnio miałam w 6 miesiącu z K :O

p19ucsqv9zf9v2yk.png
Na pewno jeszcze nie az taki duzy, tylko ludziska nie pamietaja. Fajnie, ze milo przyjeli nowinę.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry