reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Powrocilismy z gór :) jestem mega dumna z córki, pierwszy raz weszła bez żadnej pomocy na górę 1000 m.n.p.m :) kupiłam jej książeczkę GOT i ma pierwsze pieczątki z dwóch schronisk. Chyba złapała w końcu górskiego bakcyla :) Ludzi niestety od groma, bo pogoda przepiękna i szlak bardzo uczeszczany, ale co tam :) Ja się trochę obawiałam o siebie, ale trasa łatwa i kilometrow o połowę mniej niż zwykle robiłam, więc nawet się nie zmeczylam :) ogólnie strasznie się cieszę, że mogłam w tych górach pobyć bo bardzo mi tego brakowało :) No i można powiedzieć, że bąbel w brzuchu też pierwsze wyjście zaliczył :D
dfd70dacffbb8042f5e8b323a1d9d188.jpg

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Ooo Brava dla małej Góralki :-)

reklama
Drogie Mamy czy czasami leci Wam w ciąży krew z nosa ? Ja dwa razy już tak miałam, że poleciała mi krew. Nie jakoś dużo ale zawsze. Nie wiem czy się martwić i lecieć do lekarza czy witaminą C załatwi sprawę. Co uważacie ? Miałyście tak ?
A robiłaś krew? Wyniki miałaś dobre? Moze ze zmeczenia, nie wyspania albo może być anemia.

Drogie Mamy czy czasami leci Wam w ciąży krew z nosa ? Ja dwa razy już tak miałam, że poleciała mi krew. Nie jakoś dużo ale zawsze. Nie wiem czy się martwić i lecieć do lekarza czy witaminą C załatwi sprawę. Co uważacie ? Miałyście tak ?
Gdzieś czytałam, że w ciąży tak może się zdarzać. Już nie wiem przy okazji którego tygodnia o tym czytałam, ale było coś o tym, że może wystąpić katar lub krwotoki z nosa.

Tak się zdarza w ciąży ;) ale witamina C i K powinna pomoc. Może spytaj lekarza na najbliższej wizycie ?

p19ucsqv9zf9v2yk.png

reklama
Dziewczyny co uważacie na temat opalania w ciąży? Wiem, że nie powinno się ale chodzi mi o to czy któraś z Was się opalała lub łaziła trochę po słońcu i ma jakieś przebarwienia czy inne skutki uboczne ? Moje dwie koleżanki opalały się trochę w ciąży i nic się nie działo...dlatego zbieram opinie [emoji4]

nzjdyx8dtnebih09.png
Ja niestety mam na policzkach przebarwienia paskudne i w ciąży mi wyszły chociaż wcale jakoś specjalnie się nie opalałam. Niestety kremów z filtrami nie używałam, pod parasol twarzy nie chowałam i wystarczyłi aby mieć pamiątkę na twarzy :/
Trochę kosmetyczka je zniwelowała różnymi zabiegami i wpoiła, że bez kremu z filtrem z domu nawet na chwilę z psem mam nie wyskakiwać :(

wizyta 30.04 :)

Do góry