reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Niestety dziewczyny muszę was opuścić. Lekarz stwierdził, ze jak na ten tydzień ciąży pęcherzyk jest za mały, jest za nisko i nie ma szans żeby uratować ciąże. Brzuch już mnie boli strasznie..

Wiec życzę wam cudownych 9 miesięcy i zdrowych bobasków :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tulę Cię mocno. Wiem, że żadne słowa nie ukoją bólu z powodu tego niepowodzenia :(
Też to przechodziłam...
Dobrze ktoś tu radzi, że często od razu w kolejnych cyklach udaje się zajść w kolejną ciążę.

reklama
Tulę Cię mocno. Wiem, że żadne słowa nie ukoją bólu z powodu tego niepowodzenia :(
Też to przechodziłam...
Dobrze ktoś tu radzi, że często od razu w kolejnych cyklach udaje się zajść w kolejną ciążę.

Wiem,że to może dziwnie zabrzmi,ale wiele z nas przechodzili stratę w różnym czasie i zaawansowaniu..nie jestes w tym sama. Po takiej przykrości często jest wiele szczęśliwych zakończeń. Pamietaj o tym.

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak widze rozowe sukienki chce kupowac... no ale bez sensu... niech lekarz potwierdzi..i wystartuje jak z procy... i jeszcze wozki ogladalam.. " rok po roku"... w glowie organizacje ukladam..... od ilu lat dziecko moze z przodu jeździc w foteliku oczywiscie...???
Bo 3 foteliki z tylu..to za gęsto... najstarszy 4 letni bedzie..to chyba na przod pójdzie..zna ktos sie na prawie drogowy?

Dziewczyny pamietacie kiedy plec najwczesniej widac...??
Pierwszy syn toc5 miesiaca byl córka..
A drugi syn siusiaka wywalil w 13 tc wiec dosc szybko :)

W kalendarzyku zaczelo mi ilość dni spoźnionego okresu...
Dopiero zmienilam w opcjach ze ciąża... i fajnie..bo zawsze recznie liczylam tyg ciąży

A ja mam cicha nadzieje na chlopca nie wiem czemu heh

Teraz tylko sie modle zeby bylo wszystko ok, wizyta dopiero 22 a ja sie tak niecierpliwie.

Beta po 48h wzrosla z 80 na 200 [emoji4]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam cicha nadzieje na chlopca nie wiem czemu heh

Teraz tylko sie modle zeby bylo wszystko ok, wizyta dopiero 22 a ja sie tak niecierpliwie.

Beta po 48h wzrosla z 80 na 200 [emoji4]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo mamy ten sam termin porodu :)))
A wizyte mam 1 dzien przed Tobą.... bedziemy mogly porownywac :)
Skad jestes??

reklama
Do góry