Igorowelove
Moderatorka
Gratuluje wszystkich udanych wizyt! [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet jest polecana bo dodatkowo zapobiega hemoroidom i wspomaga metabolizm,który teraz troszkę zwolnilA lekarz na to pozwala to dobry sposób też to kiedyś praktykowana tylko nie byłam pewna czy w ciąży można.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Od 2 semestru prokto glivenol. Czopki i maść. Ja czekam aby zaaplikowac. Jeszcze troszeczkę. Bo jak chodzę to mnie pobolewa. Nie mówiąc ze swedzi :/Zapomniałam jeszcze napisać, że.gin stwierdził u mnie żylaki na macicy i to one powodują u mnie ból prawej str.brzucha podczas szybkiego ruchu, kichania, wstawania.
Aż się zdziwiłam, że coś takiego istnieje.
Nie zagraża w niczym ale bywa nieprzyjemne powodując dolegliwości bólowe :/
A propo hemoroidów przypomnijcie mi które preparaty bezpieczne bo zapomniałam podpytać gina:/
wizyta 30.04
Z ostatniego usg niby 19.09. Choć w karcie mam wpisane 24.09. [emoji4]Na kiedy masz termin ja kończę 14 dokładnie 13 5 i termin porodu na 4 październik[emoji848]
Podziwiam Cię że wytrzymujesz nie jeść już od godziny 18.30 [emoji1][emoji1][emoji1]Mało pieczywa, 2-3 kiwi najlepiej naczczo , min 1,5 l wody niegazowanej jeść najpóźniej 18.30 mnie 0oki co pomogło i trochę ruchu ja nie szaleje ale też nie leżę.