reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Mi ruszylo po kiwi, chyba nawet Ty polecalas :D

4c3tskjoa7ptmvui.png
Ja kiwi plus odstawienie czekolady i powrót do pracy co równa się z nie objaaniem sie całym dniem. Wczoraj spacer i dziś już 2x. A normalnie masakra miałam.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny,
Macie jakieś sprawdzone sposoby na wzdęcia....?? No nie mogę sobie z nimi poradzić. Brzuch jak w 7 miesiącu ciąży można jakos sobie pomóc ?
Mało pieczywa, 2-3 kiwi najlepiej naczczo , min 1,5 l wody niegazowanej jeść najpóźniej 18.30 mnie 0oki co pomogło i trochę ruchu ja nie szaleje ale też nie leżę.

Mnie pomaga zawsze,niezależnie od ciąży, łupina babka lancetowatej. Do szklanki z wodą wsypujesz 2-3 łyżeczki łupin,szybko mieszasz i jeszcze szybciej wypijasz :-D bo później robi się z tego kisiel i ciężko przez gardlo przechodzi. Pije na czczo i po kolacji,ale nie codziennie tylko jeśli mam problemy....
A lekarz na to pozwala to dobry sposób też to kiedyś praktykowana tylko nie byłam pewna czy w ciąży można.

Właśnie w tej klinice co będę robiła usg i pappa to najpierw jest usg i jak jest wskazanie albo zawsze zaraz po jest pobranie krwi. Pacjentka nie dostaje wyników, tylko interpretuje je lekarz i jeśli jest wszystko dobrze podaje informacje na recepcję, że proszę zadzwonić do X i powiedzieć wszystko OK. Jak jest coś nie tak. Dzwoni sam lekarz i informuje lub zaprasza na konsultacje, żeby powtórzyć etc.

I powiem Ci ze to jest super rozwiązanie !!!! Wolałabym tak. A takto dostajesz te wyniki których nie rozumiesz do końca bo jest pełno pomiarów zaczynasz szukać na internecie i czytasz głupoty a potem się niepotrzebnie człowiek stresuje !

Tak jak u mnie z tym nt ale to dotyczy wszystkiego. Górna granica normy i panika jak nie wiem. A w końcu po coś się te normy się ustala [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

reklama
Do góry