Otoona
Fanka BB :)
Dokładnie ulga jak nie wiem co [emoji5].
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie ulga jak nie wiem co [emoji5].
Super wiadomości gratulujeJestem już po. Z dzidziusiem wszystko jest dobrze. Ma 61, 4 mm. Wiek dziecka pokrywa się z usg i om. Nie ma nawet jednego dnia różnicy. Termin mi przeskoczył na 14 pazdziernika. Serduszko pięknie bije. Nerki, Serce, mózg prawidłowa budowa. Nt prawidłowe. Nie znam płci bo dzidziuś ma między nogami pepowine [emoji5].
Jak wyszłam z gabinetu to o mało nie zacząłem płakać ze szczęścia [emoji5]. Czuję się taka spokojna po tym badaniu.
Ja miałam pappa 4,27 beta 127,3 ale nie ma co się tym sugerować bo te wyniki pewnie każda z nas ma inne i są zależne od różnych czynników. Ja odebrałam wyniki godzinę przed usg i panikowałam, grzebałam w necie szukając to znaczy. Nie ma interpretacji na własna rękę dopiero po wpisaniu do systemu łącznie z innymi parametrami wywiad+usg ma to sens.Do mam ktore robiły test pappa: czy macie juz wyniki tych badań z krwi?
Wiem, że one same w sobie nic nie znaczą, ze je sie wpisuje z innymi parametrami matki oraz dziecka z usg i to daje te prawdopodobieństwa, ale pytam tak z ciekawości ile było u was:
u mnie:
Wolna podjednostka beta hcg 23,9
Białko pappa 2,4
O kurcze zupełnie inneJa miałam pappa 4,27 beta 127,3 ale nie ma co się tym sugerować bo te wyniki pewnie każda z nas ma inne i są zależne od różnych czynników. Ja odebrałam wyniki godzinę przed usg i panikowałam, grzebałam w necie szukając to znaczy. Nie ma interpretacji na własna rękę dopiero po wpisaniu do systemu łącznie z innymi parametrami wywiad+usg ma to sens.
Kiedy masz wizytę? Ja obiecałam sobie że nawet nie będę zaglądać na te wyniki żeby się nie nakręcać ale się nie dało... Cierpliwości
Ja miałam pappa 4,27 beta 127,3 ale nie ma co się tym sugerować bo te wyniki pewnie każda z nas ma inne i są zależne od różnych czynników. Ja odebrałam wyniki godzinę przed usg i panikowałam, grzebałam w necie szukając to znaczy. Nie ma interpretacji na własna rękę dopiero po wpisaniu do systemu łącznie z innymi parametrami wywiad+usg ma to sens.
Kiedy masz wizytę? Ja obiecałam sobie że nawet nie będę zaglądać na te wyniki żeby się nie nakręcać ale się nie dało... Cierpliwości
Ja miałam pappa 4,27 beta 127,3 ale nie ma co się tym sugerować bo te wyniki pewnie każda z nas ma inne i są zależne od różnych czynników. Ja odebrałam wyniki godzinę przed usg i panikowałam, grzebałam w necie szukając to znaczy. Nie ma interpretacji na własna rękę dopiero po wpisaniu do systemu łącznie z innymi parametrami wywiad+usg ma to sens.
Gdzie ten wzór?Podrzucam artykuł i wzór podania w przypadku odmowy umówienia wizyty fla ciężarnej zdaje się,że @NaturalnaMama miałaś z tym problem