reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja mam krosty po parafinie, ale sprzedalam ten patent ze zwykla tania parafina kolezance i jest mi wdzieczna, bo sie u niej i jej dziecka sprawdza.

Imiona meskie podobaja mi sie rozne, ale dziewczęce niezbyt. Wybralam dwa - chlopiece i dziewczece podobnie brzmiace, ale to tak na czarną godzine. Jesli bedzie dobrze, to na pewno beda inne i zdecydujemy sie dopiero po porodzie.

Zdenerwowalam sie na tle pracy, ech, glupi czlowiek.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie też się dziś trochę praca zdecydowalam bo koleżanka mi napisała mało fajne info....niestety jest to poza mną. Przeczytam i zaraz czuję jak mnie brzuch w dole boli [emoji17]

nzjdyx8dtnebih09.png

A ! Chciałam jeszcze zapytać o detektor tętna. Jaki macie ? Taki żeby już po 12 tygodniu coś wykrywał faktycznie, chciałabym starszakowi trochę rodzeństwo przedstawić, na usg ze mną nie pójdzie przecież :)
A zapytaj lekarza czy nie możesz wziąść dzieci na usg chyba że są za małe bo ja syna brałam a teraz zapytam lekarza kiedy mogę przyjść na usg z dziećmi i z mężem. U mnie tak było że jak mi robił usg w poprzedniej ciąży to mąż z synem weszli a po usg wyszli a ja zostałam na dalsze badania, więc wszystko zależy od lekarza

@aspect @ola_9090
Spróbujcie olać temat pracy. Są sprawy ważne i ważniejsze. Nie zadręczać się więc psychicznie bo stres to złoo.

Ja miałam luzik że moja ciąża nie koliduje w pracy a nawet była im na rękę bo jak wróciły 3 koleżanki z macierzyńskich to zrobiło się tłoczno. Niestety w ostatnich tygodniach dwie złożyły wypowiedzenia i dopóki kogoś nie zatrudnią i się wdroży to moje zwolnienie byłoby problemem.

usg 5.04 :)

Smarujecie już czymś brzuszki? Ja jak zwykle kupiłam mleczko z babydream, ale na razie raz tylko pamiętałam się posmarować Sroka o dobrze o nim napisała. Z Weledy tez bardzo olejki lubię, może uda mi się z Niemiec jakiś przywieźć.

Ja mam z Weledy wlasnie olejek na rozstepy, smaruje nim brzuch, biodra i tylek to Collistar, a piersi Clarins, reszta ciala Sisley [emoji106] codziennie smaruje przykładnie od 11 dnia ciąży [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ordynator mi powiedzial, ze nic poza progesteronem i nospa mi nie da.

Dziewczyny, czy toxo mozna sie zarazic od chorujacego czlowieka?

Edycja: doczytalam juz ze nie,nawet przez kichniecie. Wlasnie przyjeli kobiete z podejrzeniem zachorowania

Do góry