reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

podaj prosze link bo ja nie wiem gdzie to jest, a problem z imieniem dla chlopca jest spory
Ja na apce jestem

p19u9jcgp0rsz4z5.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]

reklama
Żyje żyje [emoji6] czytam na bieżąco ale nie moglam wstrzelic sie w temat żeby pisać.
U mnie w tym tygodniu dyżur z synem ma moja mama wiec pogadamy i nadrobimy zaleglosci [emoji6] przez świeta troche wiecej chodziłam wiec teraz pokornie wracam do leżenia, wizyte mam 13.04 i mam nadzieje ze krwiaka juz nie będzie do tego czasu [emoji1317][emoji1317]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Smarujecie już czymś brzuszki? Ja jak zwykle kupiłam mleczko z babydream, ale na razie raz tylko pamiętałam się posmarować Sroka o dobrze o nim napisała. Z Weledy tez bardzo olejki lubię, może uda mi się z Niemiec jakiś przywieźć.

Smarujecie już czymś brzuszki? Ja jak zwykle kupiłam mleczko z babydream, ale na razie raz tylko pamiętałam się posmarować Sroka o dobrze o nim napisała. Z Weledy tez bardzo olejki lubię, może uda mi się z Niemiec jakiś przywieźć.

Ja od początku nacieram się parafiną ciekłą i lekko podszczypuję brzuszek ;)

reklama

Smaruję palmersem, do tej pory nieregularnie, ale odkąd brzuch zaczął mnie swędzieć pare dni temu (to u mnie zawsze zwiastuje rozstępy!) to codziennie.

p19ucsqv9zf9v2yk.png

Do góry