Madzia1107
Fanka BB :)
Dzwonilam do swojego ginekologa i on mowi ze to jeszcze za wczesnie i ze moze jeszcze byc nic nie widac i mam zadzwonic so.niego.w.czwartek to mnie zapisze na wizyte :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5 minPo jakim czasie ten wynik? Może musisz jeszcze chwile odczekać
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
juz sama nie wiem, na poczatku widzialam ale po 15 min zniknalNo a to mój poranny, pamiątkowy, dla męża
Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 14b84a7ce3fcd.jpg
Maalinaa17 a na žywo nie widzisz żadnego nawet cienia? Dla mnie na Twoim foto nie do końca jak negatyw...może jutro rano powtórka?
Niby na dzis ale u mnie nie wiadomo bo raz mam cykle 32 raz 40 dni. Wiec chce poczekac i zrobic jeszcze jeden w przyszlym tyg jesli @ nie przyjdzieMalina 17 a ikiedy termin @??
Ja sugeruje sie zawsze wynikiem do 10 minut potem juz nawet nie patrze ;-)juz sama nie wiem, na poczatku widzialam ale po 15 min zniknal
To juz sama nie wiem, odczekam kilka dni i sprobuje jeszcze razJa sugeruje sie zawsze wynikiem do 10 minut potem juz nawet nie patrze ;-)
No ale coś nie halo bo się nadal nie wyświetla, tak? Tylko link widać.
Teraz przez aplikacjé bb zrobiłam w ustawieniach profilu sygnatura. Tam był tekst ALE 21...czyli model telefonu a wkleiłam link z suwaczkiem
https://www.suwaczki.com/tickers/16uds65g950yjqzw.png
Teraz ci się wuświetliły