reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dzwonilam do swojego ginekologa i on mowi ze to jeszcze za wczesnie i ze moze jeszcze byc nic nie widac i mam zadzwonic so.niego.w.czwartek to mnie zapisze na wizyte :-)

reklama
reklama
Tam gdzie lin wkleilas wklej kod suwaczkowy, albo sam juz suwaczek.. moze tak uda... u mnie nawet link sie nie wyswietla..a suwaczki w sygnaturze sa...

Chyba lepiej bez suwaczkow...jak tak patrze... bo jak każda wklei ....to sie źle bedzie czytalo.....bo suwaczki zajma polowe kazdej strony, a wiadomo przeciez ze jedziemy na jednym wózku.. i wszystkie jestesmy w tym samym miesiacu ciazy.. 2 tyg w jedna lub druga sttone nie robi różnicy....
Ja juz nie kombinuje jak ustawić

Ostatnia edycja:
Do góry