nadzieja1984
Fanka BB :)
Aspekt a może skorzystaj z aplikacji na tel? Np Happy Baby
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Apka preglife poda Ci z dniamiPotrzebuje link do kalkulatora tygodnia ciąży, takiego zeby pokazalo np. 13 tyg 4 dni. Klikalam juz w kilka z googla i wszystkie pisza "jestes w 14 tyg". Moze ktoras z Was wie, ktory liczy z dniami?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi tak samo [emoji4]Ja bym nie robiła. Mi wystarcza przeziernosc karkowa
medonetPotrzebuje link do kalkulatora tygodnia ciąży, takiego zeby pokazalo np. 13 tyg 4 dni. Klikalam juz w kilka z googla i wszystkie pisza "jestes w 14 tyg". Moze ktoras z Was wie, ktory liczy z dniami?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
GŁOSUJMY
Czy ta grupa na bb tutaj powinna byc zamknieta ???
Kciuk w górę TAK
Kciuk w dół NIE
KCIUKI DAWAJCIE OCENIAJAC TEN KOMENTARZ
Naczytałem sie o pappa, ze przy hashimoto (które niestety mam) często przeklamuje wynik i zastanawiam sie czy je wogole robić aby nie fiksowac.
To chyba mnie coś ominęło,[emoji4] bo pamiętam że pytałaś mnie jak to załatwić...i tylko na pytaniu się skończyło. Ja jestem zq jak gdyby coś [emoji6]Jak proponowalam by bylo zamkniete to wiekszosc opowiedziala sie przeciwko.... .
Żeby dostęp miały tylko mamy, które tutaj piszą, bo na tą chwilę każdy może przeczytać co piszemy, zobaczyć zdjęcia itd.mnie też coś ominęło... czytam wstecz ale nie wiem dlaczego chcecie zamknąć?