Szalona 29
Moderatorka
Zobaczcie czy z aplikacji mozecie odsac glos w ankiecie....W aplikacji nie da się dać kciuka w dół
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczcie czy z aplikacji mozecie odsac glos w ankiecie....W aplikacji nie da się dać kciuka w dół
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie widze tej ankiety na apceZobaczcie czy z aplikacji mozecie odsac glos w ankiecie....
Srodek nocy... dziecko mnie rozbudzilo ....
Rozwazcie temat czy chcialybyscie aby forum tu na bb bylo zamkniete... by nikt nas Z zewnatrz nie podczytywal.... ??
W związku z tym że nie da się zagłosować czy zamknąć forum czy nie . Proponuję szalona abyś założyła dwa posty jeden czy jestes za kciuki w górę i zaraz pod nim czy jesteś przeciw kciuki w górę wtedy będziemy widzieć co i jak mnie to obojętne ale ja bym zamknęła od maja jeszcze ktoś może dołączyć w zeszłym tygodniu jeszcze mama nową przyszła A właśnie się kończy u wielu 1 trymestr czyli ten najgrozniejszy okres dla ciąży.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Buuuu ..to co to za niedorobiona apka jest.... a taka ladna ankieta...sama wszystko podliczaNie widze tej ankiety na apce
Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]
Niedostępna z aplikacji
Przewin na sama górę te nasze wpisy...Nie ogarniam gdzie ta ankieta
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom