reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Mój młody od początku w swoim łóżeczku. Nie wyobrażam sobie żeby spał z nami w naszych ,,brudach,, :) noc przesypia całą odkąd skończył 1,5 roku czyli od momentu gdy śpi w swoim pokoju. Wcześniej nie pamiętam jak było, na pewno budził mnie przynajmniej raz w nocy by sprawdzić czy jestem. Pampersa w nocy zmieniałam przez pierwsze 2 miesiące gdy lekarz kazał wzbudzać go na karmienie. Teraz na pewno nie będę wybudzala dziecka ani karmila w nocy jeśli samo się nie obudzi.

Wesołych Świąt obyscie mogły wszystko jeść bez mdłości i innych dolegliwości :)

reklama
Cudownych świąt dziewczyny !!! Bez mdłości i ich pochodnym [emoji12] Dużo zdrowia. Ściskam Was mocno. Lecę męża do garów zagonić[emoji847].

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

My śpimy z dziećmi do 6 miesiąca życia. Potem były usypiane na materacu w każde w swoim pokoju i w nocy jeśli któreś się obudziło to albo braliśmy je do nas do łóżka albo same przychodziły. Łóżeczko mamy tylko w salonie do drzemek na początkowym etapie ;)

Ja po urodzeniu miałam zamiar odkładać do łóżeczka. Dałam radę 10 dni :) przy 11 nocy i siódmej pobudce stwierdziłam, że nie ma sensu, wzięliśmy małą do nas. To było mega ułatwienie dla mnie, nie musiałam wstawać za każdym razem i zmęczenie mniejsze, chociaż taki przerywany sen i tak dawał w kość.

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny dla Was ...[emoji4] wspaniałych Świąt Wielkiej Nocy. Zdrowia, radości, spokoju i pogody ducha.
[emoji259][emoji258][emoji255]⚘[emoji254][emoji816][emoji890][emoji257][emoji253][emoji272][emoji258][emoji259][emoji255]⚘[emoji890][emoji816][emoji254][emoji253][emoji272][emoji258]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry