Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
20.30 - 21A co do spania to wiadomo że dzieciaki są różne i nie można dać się zwariować... Spanie z maluchem na sam początku dużo ułatwia.
Moja przyjaciółka ma dwójkę dzieci z czego starsza skończyła 3 latka i od ładnych pamiętam chodzi spać najwcześniej o 22... Ja nie wiem jak ona daje rade tak naprawdę nie mieć wogóle chwili dla siebie wieczorem. O której wasze dzieci chodzą spać?
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Chodził o 20 teraz w lecie 21.A co do spania to wiadomo że dzieciaki są różne i nie można dać się zwariować... Spanie z maluchem na sam początku dużo ułatwia.
Moja przyjaciółka ma dwójkę dzieci z czego starsza skończyła 3 latka i od ładnych pamiętam chodzi spać najwcześniej o 22... Ja nie wiem jak ona daje rade tak naprawdę nie mieć wogóle chwili dla siebie wieczorem. O której wasze dzieci chodzą spać?
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom