reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
A co do spania to wiadomo że dzieciaki są różne i nie można dać się zwariować... Spanie z maluchem na sam początku dużo ułatwia.
Moja przyjaciółka ma dwójkę dzieci z czego starsza skończyła 3 latka i od ładnych pamiętam chodzi spać najwcześniej o 22... Ja nie wiem jak ona daje rade tak naprawdę nie mieć wogóle chwili dla siebie wieczorem. O której wasze dzieci chodzą spać?

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

A co do spania to wiadomo że dzieciaki są różne i nie można dać się zwariować... Spanie z maluchem na sam początku dużo ułatwia.
Moja przyjaciółka ma dwójkę dzieci z czego starsza skończyła 3 latka i od ładnych pamiętam chodzi spać najwcześniej o 22... Ja nie wiem jak ona daje rade tak naprawdę nie mieć wogóle chwili dla siebie wieczorem. O której wasze dzieci chodzą spać?

20.30 - 21

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Chodził o 20 teraz w lecie 21.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04

To fajnie. Ja mam egzeplarze budzace sie co chwile. Dlatego spanie wpsolne nas ratowalo. Bo nie chodzilam jak zombi. I nie bylo problemu w wieku 1,5 roku przeniesc do swojego pokoju i lozeczka nowego. Budzic sie budza dalej. Poprostu takie typ.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas jest rytuał. O 18 kolacja, sprzątanie zabawek. O 19 kąpiel i usypianie. Ja usypiam synka, opowiadam mu bajkę i leżę aż zaśnie, a mąż córeczkę. Koło 20 schodzimy do salonu i mamy wieczór dla siebie <3

Zastanawiamy sie nad kupnem lozeczka ktore mozna dostawiac do lozka, wydaje sie to dobra opcja, bo lozko mamy za male zeby spac w nim w 3ke. Potem w razie potrzeby lozeczko mozna normalnie odstawic i traktowac jako odrebne. Ciesze sie bo wreszcie zaczynam czuc ta ciaze i planowac.
Wesolych Swiat dziewczyny. Odpocznijcie troche [emoji5]

Napisane na m2 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry