reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Oj to prawda..kazda telewizja klamie i robi pod publiczke...
Jak bylam na tych pokazach fryzjerskich...na tym szkoleniu co byl pokaz na mojej glowie..to tam bylo 29 wlascicieli salonow na szkoleniu i do okolo 6 salonow dzwonili z ostrego ciecia, zeby program u nich robic... telewizja sama wydzwania... a one nie potrzebowaly pomocy.....i to po kilka razy potrafia dzwonic... a wiecie jak tam salon pokazuja na poczatku....jakie brudy na wierzch wyciagaja.....jak fryzjerow pokazuja ze nic nie umieja etc...a po ich pobycie niby nagle fryzjer super jest i posiadl wszystkie umiejetnosci..w tak krotkim czasie...
Tak samo jest z kuchennymi rewolucjami. Może na początku było wzięcie ale teraz sami dzwonią. Wiem o tym bo w restauracji obok mnie znajomy pracuje i mówił, że szukają restauracji aby tylko oglądalność nie spadła.
A moja mama lubi to oglądać...

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

reklama
U nas my i dzieci jesteśmy zgodni co do imienia chłopca, a co do dziewuchy nie możemy się dogadać[emoji23]czekam na 12.04 - może na prenatalnych się dowiem kto siedzi w brzuszku

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jeśli pomogę - to ja nie mam pomysłu na żadne imię. Ani chłopięce ani dziewczęce :D
Poczekam na płeć, później coś wymyślę [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny
całe popołudnie i wieczór mam zgagę...możliwe, że to już?

Byłam pewna, że takie akcje to później jak dziecko większe i uciska na żołądek.

Może to po zupie ogórkowej...oby przeszło bo niefajne uczucie.

usg 28.03 i 5.04 :)

Hehe dokładnie, ja myslalam.o Maksie to ten ze nie bo jak dla psa. Marcel nie bo marcwel [emoji58] itp

p19u9jcg9y71ca8m.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]
Hahaha o jejciu nie pomyslalabym o marcwelu. Nie skojarzyło mi sie. My mamy Artura, ale szwagier ma tak na imię i byliśmy rozdarci czy aby na pewno. Ale wujek najbardziej zadowolony ze takie "śliczne imię mu wybraliśmy" :) a artury to jedyni których znam i każdego bardzo lubimy.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

@Kocurek ,moja gin zleciła tylko kwas foliowy i magnez w tabletkach bo mówi(od kilku już to słyszałam),że sens brania suplementów teraz jest żaden,dopiero w drugim trymestrze. A lepiej dostarczać w owocach i warzywach jeśli już:) ale co lekarz to chyba inna opinia
Moja endo.mowila ze suplementy to gowno bo sa nieprzebadane i nie warto ich brac i przepisala wit D, jod, magnez, zelazo, kwas foliowy i teraz dolaczylam kwasy dha

p19u9jcg9y71ca8m.png

Hahaha o jejciu nie pomyslalabym o marcwelu. Nie skojarzyło mi sie. My mamy Artura, ale szwagier ma tak na imię i byliśmy rozdarci czy aby na pewno. Ale wujek najbardziej zadowolony ze takie "śliczne imię mu wybraliśmy" :) a artury to jedyni których znam i każdego bardzo lubimy.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Artur ładnie [emoji4] mamy w rodzinie 5 letniego Artura. Myslalam o Wojtku ale moj brat ma na imie Wojtek [emoji58] niby ma 37 lat ale nie wiem

p19u9jcg9y71ca8m.png

Dziewczyny, czy ćwiczycie w ciąży? Jeśli tak to co konkretnie? Jakieś gotowe ćwiczenia z internetu? Czy same coś kombinujecie?

nzjdyx8dtnebih09.png

Dziewczyny, czy ćwiczycie w ciąży? Jeśli tak to co konkretnie? Jakieś gotowe ćwiczenia z internetu? Czy same coś kombinujecie?

nzjdyx8dtnebih09.png
Tak ja cwicze, mam płytę Lewandowskiej, ale moje nazwisko zobowiazuje wiec sama sobie ćwiczenia wymyślam [emoji3] głównie cwicze ramiona, tylek i nogi [emoji4]

p19u9jcg9y71ca8m.png

reklama
Tak ja cwicze, mam płytę Lewandowskiej, ale moje nazwisko zobowiazuje wiec sama sobie ćwiczenia wymyślam [emoji3] głównie cwicze ramiona, tylek i nogi [emoji4]

p19u9jcg9y71ca8m.png

I jak z tą Lewandowską? Namachasz się trochę ? Czy takie lekkie raczej? Ja aktualnie robię skalpel Chodakowskiej, bez jednego ćwiczenia z leżeniem na brzuchu. Natomiast cały skalpel polega na napinaniu mięśni brzucha, oczywiście staram się robić to w jak najmniejszym stopniu i przerzucać obciążenie na nogi... ale zastanawiam się nad zmianą powoli.

nzjdyx8dtnebih09.png

Do góry