My z mężem jesteśmy wysocy więc pewnie dzidzia też wysoka będzieJaka dluga nozka [emoji44][emoji44][emoji4][emoji4]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My z mężem jesteśmy wysocy więc pewnie dzidzia też wysoka będzieJaka dluga nozka [emoji44][emoji44][emoji4][emoji4]
Jakie fajne zdjęcie gratuluję dobrych wyników[emoji7]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jak u nas. Dla dziewczynki mamy już od pierwszej ciąży. Ale chłopiec... już z 1 był problem, a jak będzie 2.U mnie to samo, tez brak pomyslu na imie dla chłopca
Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]
każda kobieta jest inna. Ja też się bałam ze będę miała tak jak moją mama. W każdym porodzie ponad 13 h meczarni. Pokarmu brak, lub karmiła max 2 miesiące. Więc podobnie do Ciebie. A zobacz ja urodziłam w 3h i karmilam pół roku ale mały nie chciał ssac, ja miałam chowajace się brodawki ale laktator elektryczny aby wzbudzić pokarm, potem kapturki aby syn miał jak chwycić brodawe i tyle miesięcy przetrwalismy. (niestety przez szkołę ale ciagnelam to z zajęciami jeszcze ponad 3 miesiace. ) znajdź dobrego doradcę laktacyjnego, taki może ciebie dobrze pokierować i wtedy jak nie wyjdzie nie będziesz mogła powiedzieć że nie probowalas wszystkiego.Tak i ja wiem, że każda kobietka jest inna i w ogóle. Mój Mąż to nawet z tego małego powiększenia rozmiaru się cieszy
Staram się! Chociaż na pewno im bliżej będzie porodu, tym więcej wątpliwości.
@Kocurek ,a bo ja suwaczka nie widzę i nie zaczailam. A moze by tak spróbować w lwtniej przegotowanej wodzie rozpuścić tabletkę z osłonka? Przecież w żołądku też się jakoś rozpuszcza. Najwyżej nie wypali i wrócisz do punktu wyjścia
Ja mam tak przed każdą wizytą... Jeszcze potem dochodzę do siebie. Dopiero na 18 mam. Trzymam zatem rano za Ciebie kciuki i koniecznie daj znać po.
Przy wyborze imion dla dziecka zdajesz sobie sprawę ile osób nie lubisz
Hehe dokładnie, ja myslalam.o Maksie to ten ze nie bo jak dla psa. Marcel nie bo marcwel [emoji58] itpTak jak u nas. Dla dziewczynki mamy już od pierwszej ciąży. Ale chłopiec... już z 1 był problem, a jak będzie 2.
I to nie jest tak że mi się nie podobają, ale to mąż taki wybredny... Kacper nie, Dawid nie, Adam "to nie wkładam", Michał nie bo mu z takim znajomym się kojarzy.
Przy wyborze imion dla dziecka zdajesz sobie sprawę ile osób nie lubisz
3 wizyta (prenatalne) 29.03.18