reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Ok, super byłabym wdzięczna [emoji4] właśnie chyba się przerzuce na tą Lewandowska bo jednak ona w ciąży była a Chodakowska nie. Sama Chodakowska też nie poleca swoich ćwiczen w ciąży...wiec cos w tym musi być.

nzjdyx8dtnebih09.png
Polecam też Natalię Gacka ćwiczenia w ciąży- filmiki za darmo na yt. Uwielbiam ją [emoji173]

reklama
Póki co joga tylko , ale wracam w góry powoli, bo uwielbiam łażenie

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Ja kilka razy próbowałam się przekonać do jogi i nie mogę [emoji19] pochodzę 2,3 miesiące i koniec, może to dla mnie zbyt jednostajne... chociaż ćwiczenia bardzo trudne i wymagające... fajnie, że masz góry też [emoji4]

nzjdyx8dtnebih09.png

Ja kilka razy próbowałam się przekonać do jogi i nie mogę [emoji19] pochodzę 2,3 miesiące i koniec, może to dla mnie zbyt jednostajne... chociaż ćwiczenia bardzo trudne i wymagające... fajnie, że masz góry też [emoji4]

nzjdyx8dtnebih09.png
Ja w domu ćwiczę, byłam kilka razy na zajęciach, dawno temu. Na YouTube mnóstwo filmików :)

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

nzjdyx8dtnebih09.png
Tą trenerke jeszcze polecam jak lubisz bezpieczny wysilek w ciazy [emoji4] chyba kupe jej druga płytę
01bbea229fefa408011516115826ff9e.jpg

p19u9jcg9y71ca8m.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]

reklama
Co do karmienia uwazam ze warto z calych sił probowac..
Ja to leniwa jestem. Jak cos.moge uproscic to tak robie..a karmienie cycem to dla mnie po prpstu wygoda byla...ooo i jeszcze jedno apropo genow....
Moja mama nie karmila bo pokarmu podobno nie miala....a cyce ma wieksze sporo od.moich.....
Ja cycow nie mam..taki rozmiar b..tez myslalam ze nic z tego..a one.po porodzoe do rozmiaru d.... i nawal pokarmu..i dwojke dzieci kazdego przez rok karmilam...

Samo jakos przyszlo, ale pierwszy tydzien najgorszy... bo karmienie boli..
Ale bol trwa 3 dni
Potem jest okey..ale wiele osób sie zniecheca w te 3 dni.bo to karmi sie i placze z bólu... ja tak wspominam... ale wygoda w nocy super.. mleko zawsze ciepłe i dzidzia dostaje od reki... zero wyparzania butelek... mniej roboty......

Do góry