reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ok, super byłabym wdzięczna [emoji4] właśnie chyba się przerzuce na tą Lewandowska bo jednak ona w ciąży była a Chodakowska nie. Sama Chodakowska też nie poleca swoich ćwiczen w ciąży...wiec cos w tym musi być.

nzjdyx8dtnebih09.png
Polecam też Natalię Gacka ćwiczenia w ciąży- filmiki za darmo na yt. Uwielbiam ją [emoji173]

reklama
Póki co joga tylko , ale wracam w góry powoli, bo uwielbiam łażenie

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Ja kilka razy próbowałam się przekonać do jogi i nie mogę [emoji19] pochodzę 2,3 miesiące i koniec, może to dla mnie zbyt jednostajne... chociaż ćwiczenia bardzo trudne i wymagające... fajnie, że masz góry też [emoji4]

nzjdyx8dtnebih09.png

Ja kilka razy próbowałam się przekonać do jogi i nie mogę [emoji19] pochodzę 2,3 miesiące i koniec, może to dla mnie zbyt jednostajne... chociaż ćwiczenia bardzo trudne i wymagające... fajnie, że masz góry też [emoji4]

nzjdyx8dtnebih09.png
Ja w domu ćwiczę, byłam kilka razy na zajęciach, dawno temu. Na YouTube mnóstwo filmików :)

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

nzjdyx8dtnebih09.png
Tą trenerke jeszcze polecam jak lubisz bezpieczny wysilek w ciazy [emoji4] chyba kupe jej druga płytę
01bbea229fefa408011516115826ff9e.jpg

p19u9jcg9y71ca8m.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]

reklama
Co do karmienia uwazam ze warto z calych sił probowac..
Ja to leniwa jestem. Jak cos.moge uproscic to tak robie..a karmienie cycem to dla mnie po prpstu wygoda byla...ooo i jeszcze jedno apropo genow....
Moja mama nie karmila bo pokarmu podobno nie miala....a cyce ma wieksze sporo od.moich.....
Ja cycow nie mam..taki rozmiar b..tez myslalam ze nic z tego..a one.po porodzoe do rozmiaru d.... i nawal pokarmu..i dwojke dzieci kazdego przez rok karmilam...

Samo jakos przyszlo, ale pierwszy tydzien najgorszy... bo karmienie boli..
Ale bol trwa 3 dni
Potem jest okey..ale wiele osób sie zniecheca w te 3 dni.bo to karmi sie i placze z bólu... ja tak wspominam... ale wygoda w nocy super.. mleko zawsze ciepłe i dzidzia dostaje od reki... zero wyparzania butelek... mniej roboty......

Do góry