reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Wiesz co ciężko stwierdzić. Na pewno nie żadna osoba która ewidentnie coś tam kombinuje bo to za proste.

A widzialas (albo ja mialam zwidy) jak w ostatnim odcinku jak mieli dojechac na czas na rowerach do tych 3 osob na farmie... ze ten facet..chyba Michal?
Nie odebral celowo telefonu...a byl na zewnątrz i widzial ze dzwoni..... Maja i ta młoda dziewczyna byly w srodku wtedy....
Taka zagrywka...a nikt nie widział ze kombinuje..ze celowo nie odbiera..wiec nie robil tego pod publike dla innych graczy

reklama
Ale jak uznasz, ze miesiac to 30,5 dnia, to wychodzi 9 mies i kilka dni :)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A tak tego ie liczylam :)
No tak 7x40 = 280 dni
Rzeczywiscie jak sie doda dni w miesiacach..to tez tyle wychodzi
Dodalam od lutego do pazdziernika dni miesiąca i wyszlo 273 dni .. :p

Dziewczyny właśnie wrocilam z wizyty. Umówiłam się na prenatalne tak jak polecił mi doktor datę. Czyli 20 kwietnia. Według usg to jest dopiero 9/10 tydzien. Dzieciątko bardzo się ruszało, tylko lekarz był znowu zmieszany jak spojrzał, że ostatnia miesiączkę miałam 29.12. Trzy tygodnie temu mówił, ze to 8 tydzien. Troche mnie to zmartwiło czy wszystko okej. W badaniach wyszła mi anemia, troche ketonów w moczu oraz liczne bakterie. Leków żadnych nie przepisał, powiedział ze na bakterie mam jeść cytryny. To tyle u mnie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

dhi4vfxm6kqiejz1.png
Ja ostatnią miesiączkę miałam 26.12 i dzisiaj weszłam w 14 tydzień.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

A widzialas (albo ja mialam zwidy) jak w ostatnim odcinku jak mieli dojechac na czas na rowerach do tych 3 osob na farmie... ze ten facet..chyba Michal?
Nie odebral celowo telefonu...a byl na zewnątrz i widzial ze dzwoni..... Maja i ta młoda dziewczyna byly w srodku wtedy....
Taka zagrywka...a nikt nie widział ze kombinuje..ze celowo nie odbiera..wiec nie robil tego pod publike dla innych graczy
Widzialam niby twierdził że jie dzwonił bo nie było zasięgu. Ale mówię dla mnie to zbyt oczywiste.

Ale pamiętaj, że TVN nie pokaże Ci wprost, że ich agent coś kombinuje. Wydaliby go przed widzami. A tam każdy kombinuje, bo nie zależy im na kasie tylko na zabawie i darmowych wakacjach :D

Wiesz co ciężko stwierdzić. Na pewno nie żadna osoba która ewidentnie coś tam kombinuje bo to za proste.
Ja stawiam na Peje
We wczesniejszym odcinku jak byl z peja wywieziony i musieli ich szukac to tez dzwiek wyciszyl, ale mysle ze michal sie kreuje na agenta ale nim nie jest

4c3tskjoa7ptmvui.png

@Kocurek ,moja gin zleciła tylko kwas foliowy i magnez w tabletkach bo mówi(od kilku już to słyszałam),że sens brania suplementów teraz jest żaden,dopiero w drugim trymestrze. A lepiej dostarczać w owocach i warzywach jeśli już:) ale co lekarz to chyba inna opinia

Widzialam niby twierdził że jie dzwonił bo nie było zasięgu. Ale mówię dla mnie to zbyt oczywiste.

Oczywiste by dla mnie byloby jakby go ktos tam przylapal..i pod publiczke to robil, zeby specjalnie go podejrzewano.... a on to zrobil jak nikt nie widzial, wiec podejrzany nie bedzie..nie zrobil tym faktem zamętu....

Z drugiej steony duzo zamety robil... bo kase ukradl skarbnikowi.. w kinie to on mial kase w plecaku.. a chyba chcial ja ukryc i w ogole nie pokazywac.... ale wszyscy gapili sie na niego wiec musial pokazac..choc mialam wrazenie ze.nie byl zadowolony..tak jakbymu to noe wyszło

reklama
Do góry