reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Wystarczy ze bedziesz silna co 4 tyg na wizycie...a potem przez 4 tyg bedzie ciekawosc zżerała :)
Ja siebie znam i wiem ze bym nie wytrzymala... :)

Jak sie upre to pewnie bym nie chciała wiedzieć,ale wyprawke muszę zrobić i pasuje wiedzieć dla kogo:) mimo,iz nie planuję różowego ani niebieskiego to jednak z uniwersalnymi ciuszkami nie jest taka prosta sprawa:)

Ja Wam powiem, że mam coraz większe rozkminy, czy nie walnąć wszystkim tutaj i nie wyprowadzić się na stałe do Holandii... Rodzinę tam mam od prawie 10 lat, zjeżdżają tylko na dwa miesiące w roku. Uwielbiam ten kraj, byłam tam wiele razy. Jedyne co, to że nie znam holenderskiego i dla mojej córki to też byłby szok, ale ona jest w takim wieku, że nauczy się szybko, a ja od biedy z każdym się po angielsku dogadam, a i z czasem pewnie też złapie... Nie wiem, kurde, nie wiem.

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Kurde to teraz ja mam stres, bo szczerze to te kobiety na rejestracji kompletnie nie potrafiły obliczyć kiedy mam mieć te prenatalne i dopiero po konsultacji z Wami tutaj zadzwoniłam i sama poprosiłam o ten termin... I teraz się boję, że za wcześnie :(

Mnie wychodzi prenatalne jak będzie 11tc5d. 5.04 się okaże czy da się wszystko pomierzyć ;)

Płeć za pierwszym i drugim razem poznałam na prenatalnych, teraz tez na to liczę oby do 04.04 [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nie wiem czy mi tu płeć powiedzą, bo normalnie Chińczykom nie mówią, lekarze mają zakaz - przez te politykę 1 dziecka potem były masowe aborcje ze względu na płeć, bo większość ludzi wolała mieć syna. I teraz żeby to zatrzymać nie informują o płci aż do porodu. Ale ponoć jak obcokrajowiec to mogą się ewentualnie zgodzić, to zależy od lekarza...

reklama
A ja mam caly czas takie mdlosci ze szok, znam to z poprzedniej ciazy ale juz zapomnilam jakie to wykanczajace. Wlasnie stuknelo mi 2 mies odkąd przestalam zupelnie jesc cieple posilki... teraz to tak z 2 x dziennie dam rade zjesc 2-3 kanapki z pomidorem do tego kubek zimnego mleka i tyle przez caly dzien a i tak mnie ciagnie na wymioty ze wyje jak jelen na rykowisku przy kibelku, koszmar :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ranny ptaszek- wspolczuje[emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry