reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja sie swiat nie moge doczekac, pojedziemy do rodziców...bedzie moj brat... odpoczne w koncu... :)
Na 30sto lecie malzenstwa.... rodzice dostana voucher do najlepszej restauracji nad Wisłą w okolicy ja ich zawioze, a brat przywiezie... bo wino tez zamowione...
Zrobie torta..oplatek z ich zdjeciem zamowiony :) z napisami
perlowe gody Marty i Wieslawa
30 lat razem
Brat robi obraczki z grawerami sam..... ( tata zgubil 26 lat temu)
Moze byc? Jakies jeszcze pomysly
I dyplom z zyczeniami. I gratulacjami...samodzielnie wiersz pisany taki pod nich.... ( nie z internetu) i na dyplomie bedzie ta wizualizacja z tortu
Ja bym zmienila tylko ten punkt, ze ty gdzies kogos wieziesz ;)

Moi rodzice mieliby teraz 40 lat, ale postanowili sie rozwiesc. Troche sie to na mnie odbija...

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja bym zmienila tylko ten punkt, ze ty gdzies kogos wieziesz ;)

Moi rodzice mieliby teraz 40 lat, ale postanowili sie rozwiesc. Troche sie to na mnie odbija...

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
To się mocno odbija na związkach dzieci z rodzin "rozbitych " to wychodzi później ja widzę w swoim podejściu że wiem że sama też sobie poradzę sokro moja mama dała radę to ja też a myślenie powinno być co zrobić żeby związek przetrwał i był szczęśliwy tutaj powinno szukać się rozwiązań. oczywiście każdy rozwód jest inny u moich rodziców był jeden z gorszych może dlatego psychicznie bardziej to odczulam. Ja z ojcem nie mam żadnego kontaktu A minęło prawie 15 lat od rozwodu

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Moi rodzice w tym roku 35 lat po ślubie:) bywało różnie,ale przetrwali

A ja wróciłam z lab z wynikami i mimo,że biorę heparyne to i tak mam nadplytkowość. Widmo patologii i hematologii niestety przede mną,przynajmniej tak 'straszyla'gin :errr:

Cieszcie się ze macie rodziców nawet jeśli są rozwiedzeni bo niektórzy maja np tylko mamę odkąd ukończyli 6 lat ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oar8flw178dnjg4g.png

Mamisia83 dziękujemy :)
Szalona ja jestem z małego miasta na Dolnym śląsku.
Właśnie siedzę w poczekalni u gina. Dawno nie byłam badana, ostatnio w szpitalu jak wylądowałam z tym polipem.
Jestem w takim stresie.....
Za tydzień jadę prywatnie do Jeleniej Góry tam najprawdopodobniej będę rodziła. Z synem 4 lata temu wyladowalismy tam 5 tyg przed terminem. Lekarze uratowali go, bo było ciężko. Podobała mi się tam opieka i teraz chyba tam będę chciała rodzić.

@wirki owocnej wizyty...trzymam kciuki&

Co do rozwodów to moi rodzice nie mieszkają ze sobą od 15lat...ciągnęli to "dla dobra dzieci" Uważam, że wcale nam to ich "dobro" na dobre nie wyszło. Każda z nas psychikę zwaloną niestety. Także ja jestem za tym żeby ludzie na siłę ze sobą nie byli. Każdy ma prawo do szczęścia.

usg 28.03 i 5.04 :)

Odnośnie rozwodów rodziców Tomek moi rozwiedli się jak miałam chyba 15 lat. Uważam, że to najlepsza decyzja w ich życiu i w moim. Z obydwojgiem mam super kontakt, mają naprawdę fajnych partnerów. Gdyby byli razem to byłoby to sztuczne 'dla dobra dziecka' i takie coś najbardziej się odbija na psychice. Jak to sobie przyjelam 'wolę dwa domy w których jest spokój niż jeden w którym trwa wojna'.

reklama
niestety mój tata nie żyje... :( zmarł nagle w wieku 40 lat... rodzice byli po rozwodzie ale mieszkaliśmy razem, mama miała sie starać o eksmisję, był dobrym człowiekiem ale uzależnionym od alkoholu... okropna choroba...

Do góry