reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja chodzę na NFZ i mój lekarz mimo że przyjmuje prywatnie specjalnie na siłę próbuje mnie wetknąć np na swój dyżur w szpitalu na USG, żebym nie musiała płacić...także nie zawsze nfz to zło [emoji4]

nzjdyx8dtnebih09.png

Ja chodzę na NFZ i mój lekarz mimo że przyjmuje prywatnie specjalnie na siłę próbuje mnie wetknąć np na swój dyżur w szpitalu na USG, żebym nie musiała płacić...także nie zawsze nfz to zło [emoji4]

Tak wiem sa też normalni lekarze którzy nie liczą tylko na kasę. Ale okropne jest to że Ci co rzadza gadaja jak to maleje przyrost naturalny i ze nie ma kto pracowac na emerytury ale zeby zapewnic nam mamom jak najlepsza opieke to jux nie bardzo...rodzimy dla Państwa tak naprawdę kolejnych podatników A często tylko pod górkę mamy..
mam nadzieję ze kiedyś naprawdę kobiety w ciąży będą traktowane tak jak powinny wszędzie (chodzi o lekarzy)
nzjdyx8dtnebih09.png

Ja naprawdę do tej pory nie moge tego zrozumieć. Jak mogą jej z wypłaty zabrać? Jak idziesz do lekarza na NFZ, to Ci się te obowiązkowe badania należą. Pierwszy raz sie z czymś takim spotykam...

Ja tez tego nie rozumiem.... ale spotkalam sie z czyms takim rowniez !!! W pierwszej ciazy glupia bylam... tak uslysalam ..i poszlam i zabulilam 250 zl

I dlaczego lekarz nie zlecil Ci cytomegalii??

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

Twierdzi ze moge sie nia zarazic wszedzie a wiedza ze ja mam czy nie nic nie zmieni bo nie mozna ani leczyc ani nic robic dlatego on swoim pacjentkom nie zleca bo potem 9 mies dobieraja sobie do glowy co to bedzie jak bedzie
Potem na badaniach tych przesiewowych co pobieraja w szpitalu wychodzi ewentualnie ze z dzieckiem cos nie tak?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Tu nie chodzi o to. Ona raczej mi wprost powie, że ona mi skierowania nie wpisze, bo jej to potem leci z wypłaty. I że mam zrobić na swój koszt....

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Tez nie rozumiem, skoro refunduje nfz a refunduje bo to pewne to za co ona ma pomniejszana pensje ? To mozliwe w ogole?
Ja sie nie znam ale dziwne to

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry