Chcemy córkę bo syna mamy ale jak zobaczyłam dziś ( choć Dr tylko się podśmiechiwał i nie potwierdził) to wedlug mnie chłopak ale może co ja tam wiem naczytałam się w internecie jakiś niepotwierdzonych teorii [emoji23]
Czy własnie na tym zdjeciu nie widać bardzo wyraźnie wyrostka płciowego skierowanego do góry co właśnie potwierdza że chłopiec ??? A moze to zawienieta noga? [emoji23]
Bobo sie tak krecił że Dr nie mógl wycelować z mierzeniem. Ma 5.38cm. Z usg jestem dokładnie w 11t6d.
Chyba mąż wezmie tydzien urlopu, moja mama tydzien, tesciowa (olaboga jak ja to przezyje [emoji33]) tydzien i jakos posklejamy miesiac bo tak na szybko to nawet do pomocy nikogo nie znajdziemy, moze postaram sie o zlobek szybciej dla syna chcialam od sierpnia jak bede w 8 mies bo wtedy juz pewnie bedzie mi ciezko ale zlobek na szybko to jest raczej niewykonalne bo nawet na sierpien w prywatym jestesmy na liscie rezerwowej ...
Mamy male mieszkanie syn jest ruchliwy ale mamy zabezpieczone tak ze nie latam za nim, jak spi tez leze (2-3h) jak sie bawimy staram sie na lezaco wlasnie bajki, ukladanki no wiadomo obiad gotuje normalna opieka wymaga dzwigania, chodzenia ale no ile tez to jest no nie tak duzo przeciez ?! nawet spacery ograniczylam i przez miesiac zadnego postepu z tym cholernym krwiakiem
((
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom