Szalona 29
Moderatorka
Wózek już ? :O
ale tak z ciekawości przyznaje wczoraj przeglądałam i już się zakochałam w bugaboo, tylko kupie nie wczesniej niz pod koniec lipca.
Wiesz co...to skomplikowane....
ja sprzedalam wozek 3 w 1..bo mi gondola i nosidelko miejsce w nieszkaniu zawalaly..i kupilam spacerowke peg perego..ona ma taki wbudowany niby pidesok z tylu...i tak teraz woze mojego 3 latka na podescie a w spacerowce rocznego.... chcualam kupic spacerowke sama taka na pompowanych kolach.. do jezdzenia na codzien..bo wygodniejsze są.... ale ze zycie nas zaskoczylo..i znowu bedziemy rodzicami..to teraz bez sensu kupowac mi sama spacerowke..tylko kupie 3 w 1..i roczniaka powoze juz w tej nowrj spacerowce od wozka 3 w 1...
Taki mam plan... ale wlasnie nie wiem czy przy tych dzieciach lepiej isc w blizniaczy...taki rok po roku... czy se darowac..bo sredni bedzie mial 1 rok i 8 miesiecy... a do przedszkola mam 300 metrow.. do biedry 1 km a plac zabaw pod domem... wiec blisko wszystko...
Starszy syn w wieku 2 lat to na rowerze po 3 km robił... nie wiem jak mlody sie rozwinie ..bo dzieci sa różne... moze nie bedzie chciał...
No bo to bedzie okres zimowy wiec tez spacerow nie wiadomo ile nie bedzoe.bo pewnie ciagle chorzy bedziemy.. a na wuosne to nuz nie potrzebny mi blizniaczy będzie....hmmmm.. wiec chyba podescik kupie... jak sie zmeczy....