reklama
Wonderful
Fanka BB :)
Przykro mi ale ważne, że się nie poddajecie. Walczcie Kochani [emoji4][emoji8]Hej,
niestety, ale w niedziele byłam w szpitalu i zostałam przyjęta na oddział. Diagnoza pustego jaja płodowego się potwierdziła, dostałam tabletki, jeden dzień i do domu.
Nie będę październikową mamą, ale nie poddamy się i za 2-3 miesiące znów będziemy się starać
Aga10_2018
Hej,
niestety, ale w niedziele byłam w szpitalu i zostałam przyjęta na oddział. Diagnoza pustego jaja płodowego się potwierdziła, dostałam tabletki, jeden dzień i do domu.
Nie będę październikową mamą, ale nie poddamy się i za 2-3 miesiące znów będziemy się starać
Dużo zdrówka i obyś szybko została Mamusią bo będziesz wspaniałą. <3
ola_9090
Gratuluję Ci nastawienia. Niepowodzenia zdarzają się każdemu ale grunt to się nie poddawać i iść do przodu. Życzę Ci wszystkiego dobrego. PozdrawiamHej,
Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
Kocurek
Cześć, dziewczyny ja bylam dzisiaj na wizycie kontrolnej w lux med ale dodatkowo mam swoją lekarka do której idę 22.03 na genetyczne. Dzisiaj 11tc, wszystko ok. Wyniki dobre. Mam pytanie czy która z was planuje zrobić test podwójny do usg? PAPP-A plus Pod. Beta.Ja będę robić GP chce wykluczyć wady ganetyczne a usg robi to tylko w 80%.ale niestety zapytalam kiedy mam go zrobić a na internecie piszą że w dniu usg i później porównuję się wynik a inni piszą że 3 dni przed usg. Czy coś wiecie na ten temat?
Pilades
W porządku .Mi m apomóc na poronienia nawykowe. Moja lekarka uważa, że gdy występuje pewien zespół nieprawidłowości w organizmie, zaskakująco często on jest bardzo podobny u kobiet (insulina na czczo powyżej jakiejs wartości, za niska witamina d, homocysteina, oraz mutacje w genach u mnie MTFHR oraz PAI) leczy sie to zestawem leków i witamin (heparyna, metformina, metylowany kwas foliowy, accard, i od groma witamin) plus progesteron wedle potrzeby.Pewnie, że będzie Miałam na myśli postępowanie u kobiet z cukrzycą. Ty to brałaś żeby ułatwić zajście w ciąże tak?
Ale dziewczynom z pcos pomaga zajść.
Cukrzycy ciążowej chyba sie tak nie leczy, ale jak ktos miał cukrzyce przed ciążą to może tak. Ja nie miałam (poki co) ale teraz glukoza na czczo rośnie niestety i zobaczymy.
Igorowelove
Moderatorka
Przykro mi Ale mam nadzieje, ze starania beda owocne i nastepnym razem wszystko bedzie dobrze :*Hej,
Pilades
Mi lekarz mówił, że najpierw usg, a po badanie z krwi. Tego samego dnia albo następnego. Ale z tego co kojarzę to dziewczyny pisały też, że można przed.Cześć, dziewczyny ja bylam dzisiaj na wizycie kontrolnej w lux med ale dodatkowo mam swoją lekarka do której idę 22.03 na genetyczne. Dzisiaj 11tc, wszystko ok. Wyniki dobre. Mam pytanie czy która z was planuje zrobić test podwójny do usg? PAPP-A plus Pod. Beta.Ja będę robić GP chce wykluczyć wady ganetyczne a usg robi to tylko w 80%.ale niestety zapytalam kiedy mam go zrobić a na internecie piszą że w dniu usg i później porównuję się wynik a inni piszą że 3 dni przed usg. Czy coś wiecie na ten temat?
Może zadzwoń tam gdzie będzie usg o zapytaj?
Emol
Co do wózka to ja mam 3w1 po synku (szaro czarny więc jak będzie dziewczyna to nie będzie w męskim wózku) Riko Brano Natural. Ale kupiliśmy wczoraj parasolke abym miała wygodniej do października. W październiku wracam do gondolii z taką dostawka która pasuje do każdego wózka
3 wizyta (prenatalne) 29.03.18
3 wizyta (prenatalne) 29.03.18
reklama
Kocurek
A bierzesz acard? . Podobno nawet bez wskazań jest nie szkodliwy i chroni przed zawałem łożyska.
W porządku .Mi m apomóc na poronienia nawykowe. Moja lekarka uważa, że gdy występuje pewien zespół nieprawidłowości w organizmie, zaskakująco często on jest bardzo podobny u kobiet (insulina na czczo powyżej jakiejs wartości, za niska witamina d, homocysteina, oraz mutacje w genach u mnie MTFHR oraz PAI) leczy sie to zestawem leków i witamin (heparyna, metformina, metylowany kwas foliowy, accard, i od groma witamin) plus progesteron wedle potrzeby.
Cukrzycy ciążowej chyba sie tak nie leczy, ale jak ktos miał cukrzyce przed ciążą to może tak. Ja nie miałam (poki co) ale teraz glukoza na czczo rośnie niestety i zobaczymy.
W porządku .Mi m apomóc na poronienia nawykowe. Moja lekarka uważa, że gdy występuje pewien zespół nieprawidłowości w organizmie, zaskakująco często on jest bardzo podobny u kobiet (insulina na czczo powyżej jakiejs wartości, za niska witamina d, homocysteina, oraz mutacje w genach u mnie MTFHR oraz PAI) leczy sie to zestawem leków i witamin (heparyna, metformina, metylowany kwas foliowy, accard, i od groma witamin) plus progesteron wedle potrzeby.