reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Muszę mieć tak często ( miesniak ) teraz się nalozylo bo wczoraj dodatkowo się umówiłam A tak mój lekarz co 2 tygodnie chce mnie widzieć. Nie Ja bym nerwowo się wykończyła. Każda płacę ale mnie to uspokaja. Hehe ja powinnam sobie Nicka zmienić pyska 1985 na "mięśniak" od razu by było wiadomo co w trawie piszczy

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Pysiu Ale już poszedł sobie w cholerę na zewnątrz? To teraz tylko Dzidzia ^_^

reklama
U mnie USG prenatalne w takiej samej cenie co zwykle- 100zl. Tylko akurat mój lekarz jakoś super dokładnie to chyba nie sprawdza, bo w pierwszej ciąży USG trwało 15 minut... A podobno czasami takie USG robią nawet godzinę. Ja mam prenatalne 9 kwietnia :) cały miesiąc czekania praktycznie :/

Dziewczyny, ile u Was kosztuja prenatalne?

4c3tskjoppjijysx.png
W tamtej ciąży 250zł płaciłam za usg prenatalne
a teraz zwykła wizyta z badaniem i usg 250zeta u niego kosztuje więc podejrzewam, że 350-400,- zgarnie za wiz.z usg z pomiarami :(

usg wizyta 19.03

Pysiu Ale już poszedł sobie w cholerę na zewnątrz? To teraz tylko Dzidzia ^_^
Tak rozwija się całkiem poza macica i idzie w druga stronę także się z nim póki co zaprzyjaznie A później pomyślę co dalej :-) może spowodować wcześniejszy poród wcześniejsze skurcze i dużo może narozrabiac ale nie musi i ten wersji się trzymam ;-)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Wizyta prywatna jutro o 13
Jutro tez kupuje wozek :)
Musze brac antybiotyk na grzybice pochwy.. na basenie chyba zlapalam.... w brodziku dla maluchow :(

Prenatalne na nfz udalo mi sie zapisac :) choc sie nie należą... troche faktow lekko sie nagielo :) prenatalne 9 kwietnia
Wózek już ? :O
ale tak z ciekawości przyznaje wczoraj przeglądałam i już się zakochałam w bugaboo, tylko kupie nie wczesniej niz pod koniec lipca.

Wózek już ? :O
ale tak z ciekawości przyznaje wczoraj przeglądałam i już się zakochałam w bugaboo, tylko kupie nie wczesniej niz pod koniec lipca.

Mnie się mega podoba spacerówka w tym bugaboo ale gondola taka kwadratowa ze szok [emoji23] no i dla mnie cena zaporowa niestety.
Ja się zakochałam w x landerze x cite

reklama
Do góry