reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny czy ta grupa na fb nie wyświetli się w moim koncie ? Chodzi o to czy ktokolwiek poza Wami może to zobaczyć ?

reklama
Dziewczyny czy ta grupa na fb nie wyświetli się w moim koncie ? Chodzi o to czy ktokolwiek poza Wami może to zobaczyć ?
Nikt nie zobaczy, jest tajna

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

Ja już po wizycie. Maleństwo ma już 4.36 cm, serce pięknie bije. Ale muszę brać cały czas duphaston. Wstępnie chce mi go dawać do 16 Tc z możliwością przedłużenia do 20. No i kolejna wizyta 03.04. Od razu po świętach to tych kg będzie więcej.

28whj6yx23ga2o8q.png
Super ze wszystko ok [emoji173]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

Jak chcesz dodam Cie do znajomych... i zanim dodam do grupy spróbuj wyszukac powiazania z grupą... :)
Jestem adminem tam i przy wyborze opcji gr. tajna byli ze gr jest nigdzie nie widoczna nawet w wyszukiwarce i nie widac jej członków....tak wiec znajomi nie beda wiedziec o ciąży...

Sa 2 gr na fb mam pazdziernikowych ale to gr zamknięte...i tam widac czlobkow...

Do naszej grupy mozna tylko dolaczyc poprzez czlonkow tej grupy... sama sie nie dodasz... a i tak na koniec musze zaakceptować jak ktoras doda kogos stad...
Jakbys chciala dołączyć to zapraszam na priv

Wizyta prywatna jutro o 13
Jutro tez kupuje wozek :)
Musze brac antybiotyk na grzybice pochwy.. na basenie chyba zlapalam.... w brodziku dla maluchow :(

Prenatalne na nfz udalo mi sie zapisac :) choc sie nie należą... troche faktow lekko sie nagielo :) prenatalne 9 kwietnia

reklama
Do góry