reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja juz po wizycie, wszystko ok, mlody pływał jak szalony na usg [emoji3] data porodu pokrywa sie z tym co mowil gin prywatny.
Mlody ma okolo 26mm [emoji173]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

reklama
Będzie wszystko dobrze [emoji5]. Ja mam cichą nadzieję że w czwartek u mnie będzie dobrze i że może jutro urolog chociaż na chwilę pokaże mi fasolkę[emoji5] to znów się uspokoje :).

dui731i.png
Jasne że będzie[emoji3]
No to 3 mam kciuki za jutro[emoji6]
Człowiek jak zobaczy to uspokaja się ja też się bardzo denerwowalam w czw ale serduszko było, gin pow że dopiero się utworzyło i nie bije jeszcze szybko, mam foto usg..
Czekam do czw żeby spr czy już serduszko sie rozkrecilo bo padne na zawal..

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmm mówisz, ze późno? Tak mnie umówili... bedzie wtedy 13t1d. Może zadzwonię i zapytam czy chociaż pare dni wcześniej by sie udało... gratuluje rozpoczęcia budowy :) nam tez sie marzy dom pod miastem. Zbieramy na działkę. Póki co ciężki temat bo pod Wrocławiem działki są strasznie drogie:( a mamy juz dwa mieszkania na kredyt. Ale będziemy dążyć do spełnienia celu :) jak dziecko podrośnie to będzie ciasno, bo mamy dwa pokoje 52m, wiec mam nadzieje, ze na 2-3 latka sie przeprowadzimy.

Nie wiem, ekspertem nie jestem, ale tak usłyszałam u ginki swojej, że 14 tydzien to juz dzidziutek może być za duzy, zeby pewne parametry sprawdzić.
Zerknij tutaj : Link do: Badania prenatalne w I trymestrze (USG, test papp-a, NIPT) - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet

Hej!
Was kobiety nadrobić to obiad można w tym czasie ugotować
@apostrofa gratuluję z całego serducha! Głowa do góry,na pewno będzie dobrze :)
Witam również nową mamusię :)

Jejku..Wy już prenatalne poumawiane macie,a ja przez tę zmianę lekarza nie wiem nic nawet czy zechce mnie prowadzić

Ja też dziś po glukozie i czekam na wyniki. Wizyta w piątek!

reklama
Do góry