sandralevv93
Fanka BB :)
Tak, miedzy 11 a 14tc sie robi@pat&mom 11 tc A 14 tc robi się właśnie prenatalne bo później jest za późno i Maluszek za duży?
2 wizyta 22 marca [emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, miedzy 11 a 14tc sie robi@pat&mom 11 tc A 14 tc robi się właśnie prenatalne bo później jest za późno i Maluszek za duży?
Kurczę to moje 13t1d faktycznie późno... zadzwonię czy można przełożyć na pare dni wcześniej...Ok, ja ide 11+2 [emoji3][emoji3]
Tak skończony 11 czyli 11+cos tamAle 11 musi byc skonczony chyba co nie? Bo czesc osob na 11. Tydzien mowi np 10t5d a to chodzi, ze faktycznie ma byc 11+1 najmniej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale 11 musi byc skonczony chyba co nie? Bo czesc osob na 11. Tydzien mowi np 10t5d a to chodzi, ze faktycznie ma byc 11+1 najmniej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No troche poznoKurczę to moje 13t1d faktycznie późno... zadzwonię czy można przełożyć na pare dni wcześniej...
Schudlam 2kg obecnieDziewczyny powiedzcie mi czy się ważyłyście? Ile wam przybyło kg od wagi przed ciążą?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Schudlam 2kg obecnie