ja już 1,8kg na plusieDziewczyny powiedzcie mi czy się ważyłyście? Ile wam przybyło kg od wagi przed ciążą?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja już 1,8kg na plusieDziewczyny powiedzcie mi czy się ważyłyście? Ile wam przybyło kg od wagi przed ciążą?
Ok pewnie, nie masz mdlosci itp to nie chudniesz. Moze mniej sie ruszasz albo po prostu tak masz [emoji4] mi pewnie zaraz wrócą te 2kgJa przytyłam 4 kg od stycznia i zaczynam się zastanawiać czy wszystko okej jest z hormonami..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi 2-3kg, ale myśle, ze to przez leżenie i brak ruchu, a jem sporo. Nie wymiotowałam tez...Dziewczyny powiedzcie mi czy się ważyłyście? Ile wam przybyło kg od wagi przed ciążą?
Dokładnie tak, pewne parametry świadczące o wadach wrodzonych można zbadać tylko w tym przedziale czasowym, później dzidziutek jest wiekszy, zwinniejszy, nie da się tego zmierzyć wówczas@pat&mom 11 tc A 14 tc robi się właśnie prenatalne bo później jest za późno i Maluszek za duży?
Ok pewnie, nie masz mdlosci itp to nie chudniesz. Moze mniej sie ruszasz albo po prostu tak masz [emoji4] mi pewnie zaraz wrócą te 2kg
2 wizyta 22 marca [emoji173]
Doszedł mi kilogram, ale u mnie to waga potrafi się wahać w ciągu tygodnia o 3-5kg, więc póki co się nie przejmujęDziewczyny powiedzcie mi czy się ważyłyście? Ile wam przybyło kg od wagi przed ciążą?
Doszedł mi kilogram, ale u mnie to waga potrafi się wahać w ciągu tygodnia o 3-5kg, więc póki co się nie przejmuję
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Możliwe, a masz taka tendencje do zatrzymywania wody??Nie wymiotuję, racja ruszać ruszam się zdecydowanie mniej. Trochę mnie to przeraziło. Może to głównie woda się zatrzymała
Wielkie gratulacje super dasz radę aby tylko dzieciaczki zdrowe były życzę Ci tego z całego sercaWonderful no na pierwszym usg, w 6 tc.
Mam rozregulowany metabolizm i hormony totalnie [emoji53] więc ja się w sumie ważę raz na 2 tygodnie i dopiero wtedy mam w miarę miarodajne wynikiRany, skąd takie wachania?