reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Jak dla mnie ten blog to fanatyzm. Ale jak kto uważa. My będziemy mieli problem z karmieniem, bo mam uczelnię od października a taki mały bobas ciągle chce jeść więc nie jestem w stanie co chwilę wychodzić z zajęć Aby karmić bo to bez sensu. tak samo aby dziecko ciągle było w samochodzie a nie normalnie się wyspać ani nic. Nie mówiąc ze mąż by musiał z 2 DZIECI przyjechać więc chyba od razu będzie u nas mm. Abyśmy wszyscy się nie meczyli.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Zgadzam się odnośnie ten strony. Weszłam na nią ale wyłączyłam po 10 minutach bo ten fanatyzm tej kobiety mnie bardzo zniechęcił.

Ja tez zaczynam w październiku uczelnie. Ostatni rok magisterki ale jeśli się uda to chce odciągać i tatuś będzie karmił.

reklama
Zgadzam się odnośnie ten strony. Weszłam na nią ale wyłączyłam po 10 minutach bo ten fanatyzm tej kobiety mnie bardzo zniechęcił.

Ja tez zaczynam w październiku uczelnie. Ostatni rok magisterki ale jeśli się uda to chce odciągać i tatuś będzie karmił.

A masz gdzie odciagac? Bo ja nie mam niestety. Przerabialam tak z synem. Mąż przyjeżdżał ale co z tego w grudniu już straciłam pokarm ale on z lipca więc miał 3 miesiące jak poszłam więc już tak często nie jadl

Ja tez juz w leginsy ledwo sie mieszczę. To raczej nie przez brzuch ciążowy tylko przez to, ze jem dwa razy więcej, a nie mam w ogóle ruchu, skoro muszę leżeć i wszystko sie odkłada. Przytyłam juz 3kg... :/ boje sie, ze duzo w ciąży przytyje, ale nawet nie chodzi mi o wygląd tylko mam chory kręgosłup i nie wiem jak on to zniesie. A wy dziewczyny, które juz rodzilyscie ile przytylyscie w poprzednich ciążach? Moja siostra 18 i 21kg. Ja nie chce aż tyle... do 12 byłoby Ok. Ale jak będę musiała ciagle leżeć to słabo to widzę :/
m3sxdqk3krm39qgl.png

A masz gdzie odciagac? Bo ja nie mam niestety. Przerabialam tak z synem. Mąż przyjeżdżał ale co z tego w grudniu już straciłam pokarm ale on z lipca więc miał 3 miesiące jak poszłam więc już tak często nie jadl

Gdzie w sensie pomieszczenia ? No w Domu mam gdzie odciągać przecież a na uczelni jak będę siedzieć 10h to mamy pokój matki z dzieckiem

My 7 lat razem wiec juz powoli chcemy, bo zareczyny byly jakies 4 lata temu [emoji3] ale budujemy dom dlatego cala kasa idzie na niego [emoji4]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]
My jesteśmy 4 lata razem, 5 się znamy. Do ślubu nam nie spieszno, bo jeszcze mlodzi jesteśmy (choć on jest 4 lata starszy) i tak jakoś w naszych rodzinach małżeństwa za małolata źle kończyły. Dlatego przezornie nam się nie spieszy [emoji6]
A poza tym co zaczynamy o tym myśleć, to okazuje się, że w ciąży jestem [emoji28] ślub z brzuchem to nie bardzo dla mnie więc na spokojnie

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom

My jesteśmy 4 lata razem, 5 się znamy. Do ślubu nam nie spieszno, bo jeszcze mlodzi jesteśmy (choć on jest 4 lata starszy) i tak jakoś w naszych rodzinach małżeństwa za małolata źle kończyły. Dlatego przezornie nam się nie spieszy [emoji6]
A poza tym co zaczynamy o tym myśleć, to okazuje się, że w ciąży jestem [emoji28] ślub z brzuchem to nie bardzo dla mnie więc na spokojnie

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
No my tez na spokojnie, twierdzimy ze sa rzeczy wazne i wazniejsze. Podczas slubu bedziemy juz 9 lat razem wiec wg mnie idealnie. Na poczatek wazniejszy jest dla nas dom i dziecko. Slub daleko w tyle [emoji4]

p19u9jcg9y71ca8m.png

Jak dla mnie ten blog to fanatyzm. Ale jak kto uważa. My będziemy mieli problem z karmieniem, bo mam uczelnię od października a taki mały bobas ciągle chce jeść więc nie jestem w stanie co chwilę wychodzić z zajęć Aby karmić bo to bez sensu. tak samo aby dziecko ciągle było w samochodzie a nie normalnie się wyspać ani nic. Nie mówiąc ze mąż by musiał z 2 DZIECI przyjechać więc chyba od razu będzie u nas mm. Abyśmy wszyscy się nie meczyli.

Też właśnie mam uczelnię i będzie problem z karmieniem, ale będę odciągać raczej. Jak chodziłam jeszcze do szkoły to miałam indywidualne i nie miałam problemu, a teraz będę musiała to przemyśleć.

Mam jeszcze 4 lata przed sobą studiów :/

No my tez na spokojnie, twierdzimy ze sa rzeczy wazne i wazniejsze. Podczas slubu bedziemy juz 9 lat razem wiec wg mnie idealnie. Na poczatek wazniejszy jest dla nas dom i dziecko. Slub daleko w tyle [emoji4]

p19u9jcg9y71ca8m.png

My chcemy właśnie dzieci odchować, bo dwa nasze szkraby się wyłoniły w planach niespodziewanie i wyskoczyły na pierwsze miejsce [emoji7] Mieszkanie mamy, więc tym się nie martwimy. A oboje wychodzimy z założenia, że ślub to tylko formalność. Wyczynem jest żyć razem bez ślubu i zobowiązań i tworzyć fajną rodzinkę

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry