Kokosowa93
Początkująca w BB
3.04 od razu genetyczne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3.04 od razu genetyczne
Link do: Czy ciąża trwa 9 miesięcy? - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet pod koniec postu wyjaśnione I to.jest prawdziwe bi ja też u gina co do dnia podaję a koleżankom "zawyżam" tc [emoji14]Jak to się liczy te tygodnie.... dlaczego jak jest 8w3d to jest 9 tyg ? Nie rozumiem tego [emoji17]
Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkie badania robiłam przed ta wizyta wiec powiedział żeby zrobić tylko mocz i morfologię a ja ciagle biorę mama dha wiec powiedział, żeby nadal przyjmować
Wszystko będzie dobrze. Nie ma się co nakręcac negatywnie. Stres nie pomaga Maluszkowi w brzuszku. Głowa do góry.Dziewczyny ja mam wizytę jutro rano...staram się nie stresować ale myślę o tym non stop, bo codziennie boli mnie brzuch i takie mam wrażenie że coś jest nie tak [emoji17]
Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś wylądowałam na SOR, bo zemdlałam na praktykach w szkole... Ale z dzidzią wszystko w porządku i ze mną już też. Prawdopodobnie to ze zmęczenia, bo choroba córci spać nie pozwala i jej, i nam, i chyba połowie miasta.
Ale tak po dzisiejszej rozmowie z lekarzem mnie naszło
Planujecie cesarkę czy siłami natury rodzić?
Bo ja mam wskazania do cc, ale sn też mogę i teraz mam dylemat
Z pierwszą dzidzią miałam cc