Aga10_2018
Fanka BB :)
Witam wszystkie Panie
Niesmialo dołączam do tematu. W połowie lutego pojawiły się u mnie 2 mocne krechy, termin wg ostatniego okresu na 26 października. To moja pierwsza ciąża, niestety polecony ginekolog termin dopiero na 28 marca... To będzie 9/10 tydzień, co o tym sądzicie? Jednocześnie chętnie poszłabym potwierdzić ciążę do kogokolwiek a z drugiej strony pytanie czy ma sens wydawać dwa razy pieniądze... zrobiłam bete 23 lutego wynik 5984. Po 96h 18869 więc przyrasta chyba ok
Ogólnie strasznie panikuje i za dużo chyba używam wujka google mam jakiś objaw - źle, nie mam też nie dobrze..
Pozdrawiam serdecznie!
Cześć Dziewczyny.
Cześć Karolina. Ja mam termin na 25 więc bardzo podobnie :-) usg pierwsze mam w piątek. Dzisiaj weszłam w 8 tydzień. Jeśli czujesz, że jest ok można troszkę poczekać. Usg będzie Ci robił ten polecony lekarz ?
Ja wczoraj byłam przypadkowo u innego ginekologa niż ta moja i był rewelacyjny. Więc nie wiem czy nie zmienię na niego.dal mi zwolnienie do 14 marca włącznie i szczegółowo pytał A i ja miałam kilka pytań też także nie było służbowo jak z tą moją.
Zawsze możesz Karolina poprobowac swojego najlepszego . U nas w enel med kto inny robi usg. Na usg dostaje się skierowanie. Rób tak żeby Tobie i Malenstwu był dobrze, jak to określiła jedna z Koleżanek tutaj i miała w 100 % racji . :-)