reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Jeśli nie wierzyłam w cuda, to właśnie uwierzyłam. 3 lekarzy mnie badalo, żaden nie wierzył.
Jest, serce bije, tętno ok. Ryczę od godziny
50016d9a7f7eacc39cc78ff89a2299a0.jpg

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Super ciesze się razem z Toba[emoji846]

reklama
Jeśli nie wierzyłam w cuda, to właśnie uwierzyłam. 3 lekarzy mnie badalo, żaden nie wierzył.

Super wiadomość!!! Bardzo się cieszę że wszystko Ok! Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co przeżyłaś... szok! A ten lekarz co Cię wczoraj badał tez był czy poszłaś całkiem do innego i na innym sprzęcie robili badanie?

Naturalna Mama, to cudownie!!!! Myślałam wczoraj o tobie, jak to dobrze że zażądałaś dodatkowych badań, to niesamowite, tak się cieszę!!!

reklama
Do góry