reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja wlasnie nie mogę i mam nawet trochę wyrzuty sumienia jak narzekam na zmęczenie bo moja mama miała 7 letnie bliźniaki i siostra 2 miesiące i rozwód brała. I 5 lat sama zapierniczala.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Jest ciezko... czasem plakac mi sie chce...bo padam z wycienczenia..i ja tez czasem narzekam ...
Jesteśmy tylko ludźmi...

reklama
Ja czytałam w jakimś magazynie dla ciężarnych i mam ze dmuchanie w chusteczkę można nauczyć przy świecy. Najpierw trzeba zdmuchnac świece za pomocą ust, potem nosa i potem zatykamy każda z dziurek i jedna dziurka. Może to się sprawdzi :)

O super !! Nie wpadlam na to ... pomslowe...tylko ja mam same swieczki ledowe :) haaha.. ale mam swieczki od torta jeszcze...
Dzieki za pomysł

Eee chyba nie. W ciąży z synem rzygałam jak kot, z córką wcale. Podobno w pierwszej ciąży jest najgorzej bo to pierwsza taka karuzela hormonalna dla organizmu. W drugiej, szczególnie jeśli nie minie dużo czasu jakoś mniej to jest intensywne.

Ja oczywiście za każdym razem chcę mieć córeczkę ale coś czuję że nie tym razem [emoji14] A mąż ostatnio stwierdził że przy córci będzie łatwiej bo parę imion nam się podoba- dla chłopaka nie mamy nic a nic- będzie numerem 3 ;)
Coś na pewno w tym jest. W pierwszej ciąży nie było najgorzej ale miałam wyczulony wech, mdlilo mnie. Kilka razy zaliczyłam "porcelane" a teraz nic. Kompletnie. Jakbym w ciąży nie była :) zero objawów. Na pewno to ma wpływ ze mój organizm jescze do końca się nie ogarnął a tu druga ciąża :)

Za mna chodzil caly dzien zurek bialy na zakwasie ze swojska kielbasa ziemniakiem i jajkiem...... zjadlam..... az 3 talerze !!!! Bo byl taaaaki pyszny....jadlam o 15 a nadal czuje sie jakbym miala peknac... jest mi niedobrze z przejedzenia....o 18 doprawilam lodami... jestem nienormalna :( sie teraz nienajlepiej czuje :(

Witam wszystkie Panie :)
Niesmialo dołączam do tematu. W połowie lutego pojawiły się u mnie 2 mocne krechy, termin wg ostatniego okresu na 26 października. To moja pierwsza ciąża, niestety polecony ginekolog termin dopiero na 28 marca... To będzie 9/10 tydzień, co o tym sądzicie? Jednocześnie chętnie poszłabym potwierdzić ciążę do kogokolwiek a z drugiej strony pytanie czy ma sens wydawać dwa razy pieniądze... zrobiłam bete 23 lutego wynik 5984. Po 96h 18869 więc przyrasta chyba ok :)
Ogólnie strasznie panikuje i za dużo chyba używam wujka google :D mam jakiś objaw - źle, nie mam też nie dobrze..
Pozdrawiam serdecznie!

Witam wszystkie Panie :)
Niesmialo dołączam do tematu. W połowie lutego pojawiły się u mnie 2 mocne krechy, termin wg ostatniego okresu na 26 października. To moja pierwsza ciąża, niestety polecony ginekolog termin dopiero na 28 marca... To będzie 9/10 tydzień, co o tym sądzicie? Jednocześnie chętnie poszłabym potwierdzić ciążę do kogokolwiek a z drugiej strony pytanie czy ma sens wydawać dwa razy pieniądze... zrobiłam bete 23 lutego wynik 5984. Po 96h 18869 więc przyrasta chyba ok :)
Ogólnie strasznie panikuje i za dużo chyba używam wujka google :D mam jakiś objaw - źle, nie mam też nie dobrze..
Pozdrawiam serdecznie!
Ja bym kogoś na potwierdzenie szukała na szybko. Ale to przez traume po pozamacicznej

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny[emoji3]dawno nie pisałam bo nie mogłam z telefonu nic na tej aplikacji zrobić. Od dzisiaj działa [emoji3] dzisiaj już mamy 10t2d. Ostatnia wizyta 27.02. Serduszko biło. Łza w oku się zakręciła jak usłyszałam. Chciałam żeby mąż wszedł że mną do gabinetu i cały czas mówił że wejdzie A jak Pani doktor mnie wywołała to się wystraszył i nie wszedł ze mna. Następna wizyta 22.03- badanie prenatalne. Może otworzymy wątek z terminami wizyt ?
bdc729626dbdde7c506e5731d1f424ac.jpg

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny[emoji3]dawno nie pisałam bo nie mogłam z telefonu nic na tej aplikacji zrobić. Od dzisiaj działa [emoji3] dzisiaj już mamy 10t2d. Ostatnia wizyta 27.02. Serduszko biło. Łza w oku się zakręciła jak usłyszałam. Chciałam żeby mąż wszedł że mną do gabinetu i cały czas mówił że wejdzie A jak Pani doktor mnie wywołała to się wystraszył i nie wszedł ze mna. Następna wizyta 22.03- badanie prenatalne. Może otworzymy wątek z terminami wizyt ?
bdc729626dbdde7c506e5731d1f424ac.jpg

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje, ja widziałam tylko pęcherzyk i dziś idę ponownie na USG, mam nadzieje, że też zobaczę serduszko.

Do góry