reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Jeśli nie wierzyłam w cuda, to właśnie uwierzyłam. 3 lekarzy mnie badalo, żaden nie wierzył.
Jest, serce bije, tętno ok. Ryczę od godziny
50016d9a7f7eacc39cc78ff89a2299a0.jpg

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
No widzisz, super, tak bardzo sie ciesze [emoji4][emoji4] ja tam wiedzialam ze lekarze to dupki i wczoraj tez sie o tym przekonalam. A Ty teraz koniec stresu [emoji8][emoji8][emoji173]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
CUDOWNA wiadomość !! To była moze taka próba od tego z góry :) przekonał się jak bardzo Ci zależy i ze będziesz cudowną mamą:) :)

QUOTE="NaturalnaMama, post: 16380960, member: 157327"]Jeśli nie wierzyłam w cuda, to właśnie uwierzyłam. 3 lekarzy mnie badalo, żaden nie wierzył.

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

Jeśli nie wierzyłam w cuda, to właśnie uwierzyłam. 3 lekarzy mnie badalo, żaden nie wierzył.

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Boże jak cudownie!!!! :-D powiem Ci, że caly wieczór wczoraj o Tobie myślałam i miałam taką nadzieję, że to serce zabije. Zwłaszcza, że mi w szpitalu w 6t1d powiedzieli, że nie ma zarodka a po dwóch dniach był z bijącym serduszkiem.

NaturalnaMama bardzo się cieszę ,to prawdziwy cud .

U mnie też w poprzednich dwóch ciążach bez objaw, a teraz w trzeciej mam bóle piersi i mdli mnie ;) Tak że nie ma reguły i potwierdza się teoria że każda ciążę można przechodzić różnie.

U mnie pierwsza ciaza i malo co tych objawow mam [emoji3] kiedys swirowalam ze objawow nie mam a teraz juz przywyklam [emoji4]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

reklama
Cześć dziewczyny! Nie odzywałam się bo nie działało mi forum w telefonie.. dopiero dziś się udało ;) tak was poczytuje i zastanawiam się jak dajecie radę z dziećmi, między którymi jest tak mała różnica wieku. Nie padacie na twarz ze zmęczenia? Moja córka na rodzeństwo czekala długo i teraz się cieszy bardzo, ma 10 lat.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry