reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Jeśli nie wierzyłam w cuda, to właśnie uwierzyłam. 3 lekarzy mnie badalo, żaden nie wierzył.
Jest, serce bije, tętno ok. Ryczę od godziny
50016d9a7f7eacc39cc78ff89a2299a0.jpg

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
No widzisz, super, tak bardzo sie ciesze [emoji4][emoji4] ja tam wiedzialam ze lekarze to dupki i wczoraj tez sie o tym przekonalam. A Ty teraz koniec stresu [emoji8][emoji8][emoji173]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
CUDOWNA wiadomość !! To była moze taka próba od tego z góry :) przekonał się jak bardzo Ci zależy i ze będziesz cudowną mamą:) :)

QUOTE="NaturalnaMama, post: 16380960, member: 157327"]Jeśli nie wierzyłam w cuda, to właśnie uwierzyłam. 3 lekarzy mnie badalo, żaden nie wierzył.

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

Jeśli nie wierzyłam w cuda, to właśnie uwierzyłam. 3 lekarzy mnie badalo, żaden nie wierzył.

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Boże jak cudownie!!!! :-D powiem Ci, że caly wieczór wczoraj o Tobie myślałam i miałam taką nadzieję, że to serce zabije. Zwłaszcza, że mi w szpitalu w 6t1d powiedzieli, że nie ma zarodka a po dwóch dniach był z bijącym serduszkiem.

NaturalnaMama bardzo się cieszę ,to prawdziwy cud .

U mnie też w poprzednich dwóch ciążach bez objaw, a teraz w trzeciej mam bóle piersi i mdli mnie ;) Tak że nie ma reguły i potwierdza się teoria że każda ciążę można przechodzić różnie.

U mnie pierwsza ciaza i malo co tych objawow mam [emoji3] kiedys swirowalam ze objawow nie mam a teraz juz przywyklam [emoji4]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

reklama
Cześć dziewczyny! Nie odzywałam się bo nie działało mi forum w telefonie.. dopiero dziś się udało ;) tak was poczytuje i zastanawiam się jak dajecie radę z dziećmi, między którymi jest tak mała różnica wieku. Nie padacie na twarz ze zmęczenia? Moja córka na rodzeństwo czekala długo i teraz się cieszy bardzo, ma 10 lat.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry