reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Szalony ten Twoj dzieciaczek [emoji3] nie martw sie i nie stresuj choc latwo sie mowic, ja sie dzisiaj nawkurzalam chyba za wszystkie czasy...

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzikus. Oczy dookoła głowy. To zdjęcie z 3 tyg temu robione teraz to wszystko zrzuca :(
84bd6d623838c98d7df3475157291e60.jpg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

O te leukocyty ci chodzi?
Może to jest faktycznie powiązane i jest objawem, że coś złego się dzieje :(
Jutro masz tą wizytę?

PRENATALNE usg 19.03.18->czekamy
Właściwie o cały wynik osadu, bo wychodzi na to, że cały jest zły. Tak, o 9 mam wizytę

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Kurczę A mnie dzisiaj tak dziwnie ciągnęło na dole. I bolało jak na okres. Czy to normalne ? Mam 6tc i 6 dzień. Jak się położyłam na plecach to mi lepiej i sikanie siusianie

Kurczę A mnie dzisiaj tak dziwnie ciągnęło na dole. I bolało jak na okres. Czy to normalne ? Mam 6tc i 6 dzień. Jak się położyłam na plecach to mi lepiej i sikanie siusianie
Według mnie normalne...te bóle co jakiś czas wracają i się zmieniaja. Mnie co prawda tak jak na okres bolało ok 4-5 tyg ale każda kobieta ma inaczej.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Dziewczyny.
Zaglądam tu a tu takie wieści [emoji17]. ..

Naturalna Mama. Bardzo mi przykro...życzę wszystkiego czego pragniesz...
(Na odczytaniu wyników kompletnie się nie znam).

Emol. Oczywiście trzeba uważać...jasna sprawa, ale myślę że natura to dobrze zorganizowała, a Twój Dzidziuś jest w brzuszku chroniony odpowiednio.[emoji4] Twój Synek to taki Słodziak [emoji8]

Sandralevv. Nie dajmy się zwariować. Czasem można sobie pozwolić na coś mało zdrowego [emoji12] od chipsów nic Ci nie będzie...odpuść złość na siebie [emoji6] mamy prawo do odrobiny rozpusty [emoji12]

Otoona. Koniecznie powtórz badania dla pewności...i tak jak pisze Śliwka też w razie potwierdzenia kontaktowałabym się z lekarzem. Trzymam kciuki!

Aisza. Pocieszylas mnie...myślałam że tylko ja nie mam przeczucia co do płci. [emoji6]

Ranny Ptaszek. I jak tam mdłości? Dałaś radę?

Aga10_2018. Myślę, że nie ma potrzeby się obawiać. Za to masz potrzebę odpocząć i dla Ciebie i Twojej Dzidzi nic innego nie jest ważne. [emoji4] W dupie miej to jeśli lekarz to jakoś skomentuje. Powiedz że rzygasz od kilku tygodni...że Ci ciągle słabo i musisz odpocząć. Tylko nieludzki lekarz by niezareagowal na takie argumenty. Na NFZ nie znaczy gorszy lekarz...uważam że czy prywatnie czy na NFZ wszędzie znajdą się super lekarze i beznadziejni. Odwagi walczysz dobro swoje i Maleństwa [emoji4].

~~~
Ja dziś byłam w pracy pełna wigoru [emoji16] Szef odkąd wie o ciąży, zawsze się pyta "jak się czujecie? " [emoji6] Zawsze zażartuje...Teraz szukamy kogoś na moje zastępstwo. W poniedziałek była fajna dziewczyna. Jutro też jakaś przychodzi.
W czwartek idę na badania krwi do prenatalnych i też na NFZ kilka. Dodatkowo chcę zrobić sobie na obecność witaminy D. Bo nie wiem w końcu czy brać czy nie...mam mieszane uczucia. Nie chcę przesadzić z tymi witaminami.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Okruszek.emi
Tez bede badac poziom wit D. Orientowalas sie ile u Ciebie to badanie kosztuje? U mnie 60zl heh nie spodziewałam sie ze az tyle.
No musialam zjesc te chipsy, odrazu lepiej mi bylo [emoji23]

Okruszek.emi
Tez bede badac poziom wit D. Orientowalas sie ile u Ciebie to badanie kosztuje? U mnie 60zl heh nie spodziewałam sie ze az tyle.
No musialam zjesc te chipsy, odrazu lepiej mi bylo [emoji23]

Tak u mnie też 60.
Ja też jakoś na początku lutego kupiłam sobie paczkę chipsów do pracy i ja zjadłam [emoji16] a co....[emoji12]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry