Pl-AN*NA-Trzecie
Fanka BB :)
Ja mam fazę teraz na buraki w każdej postaci i czekoladę
Ja tez dzisiaj barszcz wcinam[emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam fazę teraz na buraki w każdej postaci i czekoladę
Dzikus. Oczy dookoła głowy. To zdjęcie z 3 tyg temu robione teraz to wszystko zrzucaSzalony ten Twoj dzieciaczek [emoji3] nie martw sie i nie stresuj choc latwo sie mowic, ja sie dzisiaj nawkurzalam chyba za wszystkie czasy...
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe Wariat [emoji3][emoji3] to bedzie wesolo jak zacznie biegac [emoji3]Dzikus. Oczy dookoła głowy. To zdjęcie z 3 tyg temu robione teraz to wszystko zrzuca
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Według mnie normalne...te bóle co jakiś czas wracają i się zmieniaja. Mnie co prawda tak jak na okres bolało ok 4-5 tyg ale każda kobieta ma inaczej.Kurczę A mnie dzisiaj tak dziwnie ciągnęło na dole. I bolało jak na okres. Czy to normalne ? Mam 6tc i 6 dzień. Jak się położyłam na plecach to mi lepiej i sikanie siusianie
Tak u mnie też 60.Okruszek.emi
Tez bede badac poziom wit D. Orientowalas sie ile u Ciebie to badanie kosztuje? U mnie 60zl heh nie spodziewałam sie ze az tyle.
No musialam zjesc te chipsy, odrazu lepiej mi bylo [emoji23]
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
I teraz znowu bym cos zjadła [emoji23][emoji33]Tak u mnie też 60.
Ja też jakoś na początku lutego kupiłam sobie paczkę chipsów do pracy i ja zjadłam [emoji16] a co....[emoji12]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom