reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Szalony ten Twoj dzieciaczek [emoji3] nie martw sie i nie stresuj choc latwo sie mowic, ja sie dzisiaj nawkurzalam chyba za wszystkie czasy...

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzikus. Oczy dookoła głowy. To zdjęcie z 3 tyg temu robione teraz to wszystko zrzuca :(
84bd6d623838c98d7df3475157291e60.jpg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

O te leukocyty ci chodzi?
Może to jest faktycznie powiązane i jest objawem, że coś złego się dzieje :(
Jutro masz tą wizytę?

PRENATALNE usg 19.03.18->czekamy
Właściwie o cały wynik osadu, bo wychodzi na to, że cały jest zły. Tak, o 9 mam wizytę

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Kurczę A mnie dzisiaj tak dziwnie ciągnęło na dole. I bolało jak na okres. Czy to normalne ? Mam 6tc i 6 dzień. Jak się położyłam na plecach to mi lepiej i sikanie siusianie

Kurczę A mnie dzisiaj tak dziwnie ciągnęło na dole. I bolało jak na okres. Czy to normalne ? Mam 6tc i 6 dzień. Jak się położyłam na plecach to mi lepiej i sikanie siusianie
Według mnie normalne...te bóle co jakiś czas wracają i się zmieniaja. Mnie co prawda tak jak na okres bolało ok 4-5 tyg ale każda kobieta ma inaczej.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Dziewczyny.
Zaglądam tu a tu takie wieści [emoji17]. ..

Naturalna Mama. Bardzo mi przykro...życzę wszystkiego czego pragniesz...
(Na odczytaniu wyników kompletnie się nie znam).

Emol. Oczywiście trzeba uważać...jasna sprawa, ale myślę że natura to dobrze zorganizowała, a Twój Dzidziuś jest w brzuszku chroniony odpowiednio.[emoji4] Twój Synek to taki Słodziak [emoji8]

Sandralevv. Nie dajmy się zwariować. Czasem można sobie pozwolić na coś mało zdrowego [emoji12] od chipsów nic Ci nie będzie...odpuść złość na siebie [emoji6] mamy prawo do odrobiny rozpusty [emoji12]

Otoona. Koniecznie powtórz badania dla pewności...i tak jak pisze Śliwka też w razie potwierdzenia kontaktowałabym się z lekarzem. Trzymam kciuki!

Aisza. Pocieszylas mnie...myślałam że tylko ja nie mam przeczucia co do płci. [emoji6]

Ranny Ptaszek. I jak tam mdłości? Dałaś radę?

Aga10_2018. Myślę, że nie ma potrzeby się obawiać. Za to masz potrzebę odpocząć i dla Ciebie i Twojej Dzidzi nic innego nie jest ważne. [emoji4] W dupie miej to jeśli lekarz to jakoś skomentuje. Powiedz że rzygasz od kilku tygodni...że Ci ciągle słabo i musisz odpocząć. Tylko nieludzki lekarz by niezareagowal na takie argumenty. Na NFZ nie znaczy gorszy lekarz...uważam że czy prywatnie czy na NFZ wszędzie znajdą się super lekarze i beznadziejni. Odwagi walczysz dobro swoje i Maleństwa [emoji4].

~~~
Ja dziś byłam w pracy pełna wigoru [emoji16] Szef odkąd wie o ciąży, zawsze się pyta "jak się czujecie? " [emoji6] Zawsze zażartuje...Teraz szukamy kogoś na moje zastępstwo. W poniedziałek była fajna dziewczyna. Jutro też jakaś przychodzi.
W czwartek idę na badania krwi do prenatalnych i też na NFZ kilka. Dodatkowo chcę zrobić sobie na obecność witaminy D. Bo nie wiem w końcu czy brać czy nie...mam mieszane uczucia. Nie chcę przesadzić z tymi witaminami.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Okruszek.emi
Tez bede badac poziom wit D. Orientowalas sie ile u Ciebie to badanie kosztuje? U mnie 60zl heh nie spodziewałam sie ze az tyle.
No musialam zjesc te chipsy, odrazu lepiej mi bylo [emoji23]

Okruszek.emi
Tez bede badac poziom wit D. Orientowalas sie ile u Ciebie to badanie kosztuje? U mnie 60zl heh nie spodziewałam sie ze az tyle.
No musialam zjesc te chipsy, odrazu lepiej mi bylo [emoji23]

Tak u mnie też 60.
Ja też jakoś na początku lutego kupiłam sobie paczkę chipsów do pracy i ja zjadłam [emoji16] a co....[emoji12]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry