reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Ooo zupe z buraków, kurde, zapomniałam kupic buraki [emoji3][emoji58]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No to mój partner od kilku dni marudzi, bo codziennie coś do obiadu musi być z burakami, a na deser czekolada. Dietetyczka będzie zachwycona, ale no cóż ;) Widocznie dzidzi to potrzebne

reklama
No to mój partner od kilku dni marudzi, bo codziennie coś do obiadu musi być z burakami, a na deser czekolada. Dietetyczka będzie zachwycona, ale no cóż ;) Widocznie dzidzi to potrzebne
Dokładnie, kurde tyle sie czyta ze ciaza obumarla albo sie nie rozwija itp. Po tym wszystkim tak sie boje a wizyta dopiero 22 marca [emoji853][emoji853]

Dokładnie, kurde tyle sie czyta ze ciaza obumarla albo sie nie rozwija itp. Po tym wszystkim tak sie boje a wizyta dopiero 22 marca [emoji853][emoji853]

No ja byłam dzisiaj i mam mniejszy stres, ale dla mnie ciąża jest strasznie stresująca przez choroby, więc musiałabym chyba być 24h pod opieką, żeby się nie stresować, a i tak to by chyba nie pomogło :/

No ja byłam dzisiaj i mam mniejszy stres, ale dla mnie ciąża jest strasznie stresująca przez choroby, więc musiałabym chyba być 24h pod opieką, żeby się nie stresować, a i tak to by chyba nie pomogło :/
Ja bylam 22.02 a teraz czekam na kolejny 22. Do dzisiaj bylam spokojna ale tyle sie slyszy ze ciaza przestaje sie rozwijac i tak sie boje. Dzisiaj zaczynam 10tc

Ja bylam 22.02 a teraz czekam na kolejny 22. Do dzisiaj bylam spokojna ale tyle sie slyszy ze ciaza przestaje sie rozwijac i tak sie boje. Dzisiaj zaczynam 10tc

Nie ma co oczekiwać najgorszego. Masz jakieś problemy zdrowotne albo inne oznaki do niepokoju?

Nie, wszystko jest ok i na pierwszym usg tez bylo ok. Mam "tylko" niedoczynność tarczycy.
Dzisiaj po prostu mam gorszy dzien chyba

Na spokojnie ;) Jeśli nie ma niepokojących objawów i jesteś pod opieką lekarzy, to nie ma się co martwić na zapas. Możesz ewentualnie powiedzieć o swoich obawach lekarzowi na wizycie. Takie zamartwianie się tylko wywołuje niepotrzebny stres, który może zaszkodzić. Więc spokojnie i bez nerwów :)

reklama
Sama urodziłam się dzień po Wigilii, więc taki prezent choinkowo urodzinowy. Taki prezent na 18-stkę :D Mała jest takim bardzo żywym i pozytywnym dzieckiem <3 Choć zaczyna się buntować i nie zawsze mam siłę, ale jest przekochana ;)
Super, zapraszamy. Przepraszam że to napiszę ale w końcu jest ktoś młodszy ode mnie! W pierwszej ciąży byłam najmłodszą na forum i teraz w drugiej ciąży również byłam ale w końcu ktoś z 97 :)ja wrzesień96

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry