reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ooo zupe z buraków, kurde, zapomniałam kupic buraki [emoji3][emoji58]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No to mój partner od kilku dni marudzi, bo codziennie coś do obiadu musi być z burakami, a na deser czekolada. Dietetyczka będzie zachwycona, ale no cóż ;) Widocznie dzidzi to potrzebne

reklama
No to mój partner od kilku dni marudzi, bo codziennie coś do obiadu musi być z burakami, a na deser czekolada. Dietetyczka będzie zachwycona, ale no cóż ;) Widocznie dzidzi to potrzebne
Dokładnie, kurde tyle sie czyta ze ciaza obumarla albo sie nie rozwija itp. Po tym wszystkim tak sie boje a wizyta dopiero 22 marca [emoji853][emoji853]

Dokładnie, kurde tyle sie czyta ze ciaza obumarla albo sie nie rozwija itp. Po tym wszystkim tak sie boje a wizyta dopiero 22 marca [emoji853][emoji853]

No ja byłam dzisiaj i mam mniejszy stres, ale dla mnie ciąża jest strasznie stresująca przez choroby, więc musiałabym chyba być 24h pod opieką, żeby się nie stresować, a i tak to by chyba nie pomogło :/

No ja byłam dzisiaj i mam mniejszy stres, ale dla mnie ciąża jest strasznie stresująca przez choroby, więc musiałabym chyba być 24h pod opieką, żeby się nie stresować, a i tak to by chyba nie pomogło :/
Ja bylam 22.02 a teraz czekam na kolejny 22. Do dzisiaj bylam spokojna ale tyle sie slyszy ze ciaza przestaje sie rozwijac i tak sie boje. Dzisiaj zaczynam 10tc

Ja bylam 22.02 a teraz czekam na kolejny 22. Do dzisiaj bylam spokojna ale tyle sie slyszy ze ciaza przestaje sie rozwijac i tak sie boje. Dzisiaj zaczynam 10tc

Nie ma co oczekiwać najgorszego. Masz jakieś problemy zdrowotne albo inne oznaki do niepokoju?

Nie, wszystko jest ok i na pierwszym usg tez bylo ok. Mam "tylko" niedoczynność tarczycy.
Dzisiaj po prostu mam gorszy dzien chyba

Na spokojnie ;) Jeśli nie ma niepokojących objawów i jesteś pod opieką lekarzy, to nie ma się co martwić na zapas. Możesz ewentualnie powiedzieć o swoich obawach lekarzowi na wizycie. Takie zamartwianie się tylko wywołuje niepotrzebny stres, który może zaszkodzić. Więc spokojnie i bez nerwów :)

reklama
Sama urodziłam się dzień po Wigilii, więc taki prezent choinkowo urodzinowy. Taki prezent na 18-stkę :D Mała jest takim bardzo żywym i pozytywnym dzieckiem <3 Choć zaczyna się buntować i nie zawsze mam siłę, ale jest przekochana ;)
Super, zapraszamy. Przepraszam że to napiszę ale w końcu jest ktoś młodszy ode mnie! W pierwszej ciąży byłam najmłodszą na forum i teraz w drugiej ciąży również byłam ale w końcu ktoś z 97 :)ja wrzesień96

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry