reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Super, zapraszamy. Przepraszam że to napiszę ale w końcu jest ktoś młodszy ode mnie! W pierwszej ciąży byłam najmłodszą na forum i teraz w drugiej ciąży również byłam ale w końcu ktoś z 97 :)ja wrzesień96

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
No to Cię wyprzedziłam ;) Ja zdecydowanie za wcześnie zaczęłam, ale niczego nie żałuję

reklama
Super, zapraszamy. Przepraszam że to napiszę ale w końcu jest ktoś młodszy ode mnie! W pierwszej ciąży byłam najmłodszą na forum i teraz w drugiej ciąży również byłam ale w końcu ktoś z 97 :)ja wrzesień96

Ja sierpień też 96 :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dhi4vfxmrwrvm3d0.png

Ja bylam 22.02 a teraz czekam na kolejny 22. Do dzisiaj bylam spokojna ale tyle sie slyszy ze ciaza przestaje sie rozwijac i tak sie boje. Dzisiaj zaczynam 10tc

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się boję ze poronie bo mój prawie 8 miesieczniak nie rozumie jak mówię ze nie może po mamie skakać. A on po mnie się wspina, opiera się na brzuchu aby wstawać. Ciągle go odciagam, z rana brzuch mnie pobolewa :( nie mówiąc o tym ze jestem śpiąca a mu żeby wychodzą. Dolne jedynki wyszły ale widzę że idą górne więc marudzi w dzień, jeczy w nocy. A ja nie mam siły i chodzę wkurzona. Staram się uspokoić ale wszystko mi podnosi ciśnienie.
My taj jak zawsze czyli ja również dzisiaj 10 tc :)

Ja sierpień też 96 :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dhi4vfxmrwrvm3d0.png
Ojejciu. Jak super. Powiem wam ze w lipcowkach 2017 było sporo kobiet ok. 30 lub więcej. A ja byłam sama w swoim wieku. Tak mi miło ze ktoś tak jak ja "wcześnie zaczął". Bo mi tak głupio ze "chyba tylko ja taka szybka jestem." [emoji4][emoji4][emoji4][emoji39][emoji1]

Ja się boję ze poronie bo mój prawie 8 miesieczniak nie rozumie jak mówię ze nie może po mamie skakać. A on po mnie się wspina, opiera się na brzuchu aby wstawać. Ciągle go odciagam, z rana brzuch mnie pobolewa :( nie mówiąc o tym ze jestem śpiąca a mu żeby wychodzą. Dolne jedynki wyszły ale widzę że idą górne więc marudzi w dzień, jeczy w nocy. A ja nie mam siły i chodzę wkurzona. Staram się uspokoić ale wszystko mi podnosi ciśnienie.
My taj jak zawsze czyli ja również dzisiaj 10 tc :)

Szalony ten Twoj dzieciaczek [emoji3] nie martw sie i nie stresuj choc latwo sie mowic, ja sie dzisiaj nawkurzalam chyba za wszystkie czasy...

Dziękuję za słowa wsparcia. Mam jeszcze pytanie, bo odebrałam właśnie wyniki badań. Morfologia ok ale niepokoi mnie mocz. Czy ten wynik może oznaczać, że jest już stan zapalny w organizmie spowodowany długim noszeniem nierozwijajacej się ciąży...?
5a9d37fa1de9f7cbefade3b62c573be7.jpg

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
O te leukocyty ci chodzi?
Może to jest faktycznie powiązane i jest objawem, że coś złego się dzieje :(
Jutro masz tą wizytę?

PRENATALNE usg 19.03.18->czekamy

Ojejciu. Jak super. Powiem wam ze w lipcowkach 2017 było sporo kobiet ok. 30 lub więcej. A ja byłam sama w swoim wieku. Tak mi miło ze ktoś tak jak ja "wcześnie zaczął". Bo mi tak głupio ze "chyba tylko ja taka szybka jestem." [emoji4][emoji4][emoji4][emoji39][emoji1]

Ja 93, a wsrod rodziny, kolezanek itp to tez "szybko" zaczelam [emoji3][emoji3]

Wiesz co? Ja urodziłam jeszcze w wieku 17 lat córcię. Co prawda kilka godzin później już osiągnęłam pełnoletność, więc noo ;)

reklama
Dziękuję za słowa wsparcia. Mam jeszcze pytanie, bo odebrałam właśnie wyniki badań. Morfologia ok ale niepokoi mnie mocz. Czy ten wynik może oznaczać, że jest już stan zapalny w organizmie spowodowany długim noszeniem nierozwijajacej się ciąży...?
5a9d37fa1de9f7cbefade3b62c573be7.jpg

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Może być początek infekcji pęcherza moczowego. Nie wiązała bym tych wyników z ciążą. Strasznie mi przykro;( Wysyłam moc pozytywnej energii.

Do góry