Szalona 29
Moderatorka
..
Ok 7 lata temu wprawadzalismy nowe parowki na rynek 98% mięsa z szynki..jadlam osobiscie próby i bardzo dobre jakosciowo, wiec mozna znaleźć dobre parowki juz są na rynku... tak wiec smacznego !
A jogurty ... ehhh bylam robilam ..badalam..moge tylko powiedziec, ze owocowych nie polecam.. lepszy naturalny i wrzucic sobie świeże truskawki.. zdania nie zmienie... etykieta .. no tez mojego zdania nie zmieni...
Są parowki bez mom'u!!No nie pod każdym, ale większość tak.
Na szczęście ja lubię naturalne jogurty więc nie mam problemu. Ale fakt, że etykiety trzeba czytać. Do wszystkiego trzeba jednak mieć zdrowy rozsądek.
Gdyby tak zajrzeć do parówek to też człowiek by ich do ust nie wziął [emoji6]
A ja czasem lubię zjeść parówkę na kolację...rzadko, ale z musztardą, chrzanem [emoji12] mniam
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ok 7 lata temu wprawadzalismy nowe parowki na rynek 98% mięsa z szynki..jadlam osobiscie próby i bardzo dobre jakosciowo, wiec mozna znaleźć dobre parowki juz są na rynku... tak wiec smacznego !
A jogurty ... ehhh bylam robilam ..badalam..moge tylko powiedziec, ze owocowych nie polecam.. lepszy naturalny i wrzucic sobie świeże truskawki.. zdania nie zmienie... etykieta .. no tez mojego zdania nie zmieni...