Witajcie i ja chyba sie.zapisuje na dzidzie z pazdziernika 2018 ;-) jeszcze zapisze sie na dniach do.lekarza i zobaczymy co powie. Tak wogle to mam na imie Magda mam 23 latek i corke z 9 lipca 2014 ;-)
Gratulacje ! Jest nas tutaj coraz więcej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie i ja chyba sie.zapisuje na dzidzie z pazdziernika 2018 ;-) jeszcze zapisze sie na dniach do.lekarza i zobaczymy co powie. Tak wogle to mam na imie Magda mam 23 latek i corke z 9 lipca 2014 ;-)
Ja nie jestem specjalistkom w naturalnych metodach zabezpieczania się... nie znam sie na tym... i w ogole nie sledzilam nigdy wykresów... ja mierze... czolo..jak za kazdym razem.. bo mam bezdotykowy... mierze tak czesto ze w miare to wiarygodneSzalona ,a mierzysz tempkę na dole czy pod pachą?
Nie no...piekny widok.. gratulacjeWitajcie i ja chyba sie.zapisuje na dzidzie z pazdziernika 2018 ;-) jeszcze zapisze sie na dniach do.lekarza i zobaczymy co powie. Tak wogle to mam na imie Magda mam 23 latek i corke z 9 lipca 2014 ;-)
Dzięki za informacjęDzięki dziewczyny za słowa otuchy [emoji10] Ja jestem już taka pesymistka...
Drożność jajowodow miała moja znajoma. Starali się o dziecko kilkanaście miesięcy i nic. Zrobili wszystkie badania i na samym końcu miała właśnie to badanie i się okazało że w tym tkwi problem. Umówiła się na zabieg chyba tylko jeden dzień była w szpitalu. W następnym cyklu już była w ciazy . Teraz jest już mama
Hej dziewczyny, Szalona to życzę dwóch kreseczek i napewno się uda , Jabluszkowa, nie załamuj się poczekaj do dnia @ i wtedy testuj i uda się napewno trzyma kciuki , reszcie dziewczyn gratuluję Ja wczoraj byłam u Giną i dostałam skierowanie na wymazy z pochwy , dostałam tabletki clostilbegyt , lenzetto spray , mamy czekać a jak w tym cyklu nic nie zaowocuje to czeka mnie sprawdzanie drożności jajowodw Boję się tego , miała może któraś z Was sprawdzane ?
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Szalona ja też nie stosowałam Npr,ale z całą pewnością nie mierzy sie czola czy pod pachą,tylko na dole lub w ustach
Na forach na BB z pewnoscia co potwierdza,bo morze się okazać ze w dole jest piękna ciążowa tempka-))
Ale prezent się szykuje u Ciebie