Także popraw sobie humor pyszną latte ,a my czekamy na pozytywne wieści5 dni do @ to nie bralabym tego za wynik wiarygodny
Zawsze możesz zrobić betę to pewniak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Także popraw sobie humor pyszną latte ,a my czekamy na pozytywne wieści5 dni do @ to nie bralabym tego za wynik wiarygodny
Zawsze możesz zrobić betę to pewniak
Jeszcze gorzej bo 5 ale myślę że już by chociaż cień cienia był i w ogóle czuje że już nie ma co się nakręcac. 0 objawów. Z synem to biegalam do łazienki co 5 minut, czułam ból w podbrzuszu i miałam zgage. A teraz oprócz nerwów to już nic nie boli, nie kluje... dam wam znać jak dostanę okres. No i będę wtedy trzymać za was kciuki już trzymam !
U mnie temp 37,2
Testuje tuz przed przyjazdem rodziny... (na roczek sie zjadą) syn konczy rowno rok .1 dzien po @... wszyscy daleko mieszkają..wiec w sumie super okazja by byla na ogloszenie wieści... bo potem zobaczymy sie... 2 tyg przed ewentualnym porodem.. nakrecilam się
Mam synka z października 2014...wygląda na to, że jak dobrze pójdzie to znowu będzie październik Kalendarzyk na 4.10.18 wylicza.
Też mam termin na 4 października i też mam już dzidzie z 2014. Hig Five SIOSTRO ! ;D jA MAM USG WE WTROREK ZA tydzien. Daj znać co po 1 badaniu