reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Szalona ja też nie stosowałam Npr,ale z całą pewnością nie mierzy sie czola czy pod pachą,tylko na dole lub w ustach
Na forach na BB z pewnoscia co potwierdza,bo morze się okazać ze w dole jest piękna ciążowa tempka-))

Ale prezent się szykuje u Ciebie

Co tam bede czekac do rana ...pomierzylam teraz tak dla porownania....to na
Czole 36,9
Dole 37,5 !! ... tylko to nie z rana a teraz z wieczora...

Gratuluję nowym mamom;) póki co pojawiamy się tylko z terminami zbliżonymi do 5.10, a na resztę czekamy:) ja pierwszy test teraz robilam o 5:00 rano w przerwie na mleko syna;) taki stres jak zobaczyłam, ze cos sie dzieje, ze zasnąć dalej nie mogłam!:) kurde, moze i ja sie wczesniej do tego lekarza zapisze, bo tak już wszyscy idą, a ja chce jeszcze 3 tyg czekac[emoji19][emoji19]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
wOW. Ja bym nie wytrzymała. Podziwiam za cierpliwosc. W 6 tygodniu można już sporo zobaczyć :).Ale wiadomo, ze jak chcesz miec sto procent i słyszeć bijące serduszko to czekaj bylebyś zdązyła przed 10 tyg bo nici z becikowego :D

Madzia1107 witaj
Szalona 29 ładna tempka, ja taka miałam zawsze wieczorem, rano kolo 37,1
Jabłuszkowa 5 dni to jeszcze sporo czasu, spróbuj w terminie @.
Dziewczyny ja mam dzisiaj takie klucie w pachwinie co raz i ciągnięcia i trochę się stresuje. W poprzedniej ciąży miałam tylko bóle na @ jakiś czas po teście ale takiego bólu chyba nie. Miała któraś tak?

reklama
Madzia1107 witaj
Szalona 29 ładna tempka, ja taka miałam zawsze wieczorem, rano kolo 37,1
Jabłuszkowa 5 dni to jeszcze sporo czasu, spróbuj w terminie @.
Dziewczyny ja mam dzisiaj takie klucie w pachwinie co raz i ciągnięcia i trochę się stresuje. W poprzedniej ciąży miałam tylko bóle na @ jakiś czas po teście ale takiego bólu chyba nie. Miała któraś tak?

To mnie uspokoilas bo myslalam ze cos nie tak.. drugi raz mierze to nawet wiecej... ..albo mierzyc nie umiem.....zobacze ile rano wyjdzie...:)

Co do ciagniecia w pachwinie to normalne...
Chyba ze taki ból nie do wytrzymania.... to dzwon do lekarza... ale taki sredni czy lekki..to to normalne, bo przeciez macica i wszystkie narzady wokól sie rozciągają... w drugiej ciąży organizm pamięta o co chodzi .. i szybciej sie rozciąga.... u mnie 1 ciaza.. to pracownicy zorientowali sie w 4,5 miesiaca ze mam brzuch..i ze jestem w ciąży.. (170wzrostu i 55kg wagi)
A druga.. to brzuch wywalilo mi w 7 czy 8 tyg ..na maxa..... wiec nie ma co porownywac.. bo kazda ciaza inne będzie

Ostatnia edycja:
Do góry