Szalona 29
Moderatorka
Fajnie ze można z Wami czekac na testowanie.. .
Ktos jest z Poznania i okolic???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaaa z okolic PoznaniaFajnie ze można z Wami czekac na testowanie.. .
Szalona ja też nie stosowałam Npr,ale z całą pewnością nie mierzy sie czola czy pod pachą,tylko na dole lub w ustach
Na forach na BB z pewnoscia co potwierdza,bo morze się okazać ze w dole jest piękna ciążowa tempka-))
Ale prezent się szykuje u Ciebie
Ja z poludniowych okolic a Ty lulcia23 ??Jaaa z okolic Poznania
RównieżJa z poludniowych okolic a Ty lulcia23 ??
wOW. Ja bym nie wytrzymała. Podziwiam za cierpliwosc. W 6 tygodniu można już sporo zobaczyć .Ale wiadomo, ze jak chcesz miec sto procent i słyszeć bijące serduszko to czekaj bylebyś zdązyła przed 10 tyg bo nici z becikowegoGratuluję nowym mamom póki co pojawiamy się tylko z terminami zbliżonymi do 5.10, a na resztę czekamy ja pierwszy test teraz robilam o 5:00 rano w przerwie na mleko syna taki stres jak zobaczyłam, ze cos sie dzieje, ze zasnąć dalej nie mogłam! kurde, moze i ja sie wczesniej do tego lekarza zapisze, bo tak już wszyscy idą, a ja chce jeszcze 3 tyg czekac[emoji19][emoji19]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Również
Madzia1107 witaj
Szalona 29 ładna tempka, ja taka miałam zawsze wieczorem, rano kolo 37,1
Jabłuszkowa 5 dni to jeszcze sporo czasu, spróbuj w terminie @.
Dziewczyny ja mam dzisiaj takie klucie w pachwinie co raz i ciągnięcia i trochę się stresuje. W poprzedniej ciąży miałam tylko bóle na @ jakiś czas po teście ale takiego bólu chyba nie. Miała któraś tak?