Co tam bede czekac do rana ...pomierzylam teraz tak dla porownania....to na
Czole 36,9
Dole 37,5 !! ... tylko to nie z rana a teraz z wieczora...
A widzisz jaka różnica-))
Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co tam bede czekac do rana ...pomierzylam teraz tak dla porownania....to na
Czole 36,9
Dole 37,5 !! ... tylko to nie z rana a teraz z wieczora...
A widzisz jaka różnica-))
Trzymam kciuki
Madzia1107 witaj
Szalona 29 ładna tempka, ja taka miałam zawsze wieczorem, rano kolo 37,1
Jabłuszkowa 5 dni to jeszcze sporo czasu, spróbuj w terminie @.
Dziewczyny ja mam dzisiaj takie klucie w pachwinie co raz i ciągnięcia i trochę się stresuje. W poprzedniej ciąży miałam tylko bóle na @ jakiś czas po teście ale takiego bólu chyba nie. Miała któraś tak?
No to super. PiąteczkaTeż mam termin na 4 października i też mam już dzidzie z 2014. Hig Five SIOSTRO ! ;D jA MAM USG WE WTROREK ZA tydzien. Daj znać co po 1 badaniu
No to super. Piąteczka
Nie chcę wybiegać aż tak w przód ale lekki przeraża mnie wizja jesieni...przdszkolaka...I niemowlaka
Ogarnąć rano młodego przedszkolaka plus niemowlaka, śniadanko, ubieranie w te kurtki x2, pakowanie do auta...zaprowadzanie do pkola...targanie fotelika i przedszkolaka-pół biedy jeśli ma akurat dobry dzień...gorzej jeśli jest akurat na wszystko "nie".A co Cie przeraza ??
Ogarnąć rano młodego przedszkolaka plus niemowlaka, śniadanko, ubieranie w te kurtki x2, pakowanie do auta...zaprowadzanie do pkola...targanie fotelika i przedszkolaka-pół biedy jeśli ma akurat dobry dzień...gorzej jeśli jest akurat na wszystko "nie".
Głównie przeraża mnie ta jesień, brzydka pogoda, grube ubrania...
Nikt mi niestety nie pomoże bo nie mam męża na miejscu.