reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Nie wytrzymałam i zrobiłam już teraz jeden... negatywny. Nie ma ani cienia. Także chyba nie ma się co już oszukiwać nawet :/ nie czuje nawet żeby z moim organizmem się cos działo. Pewnie po prostu miałam jeszcze lekkie objawy bo wcześniej miałam problem z nerkami. Także czekam na @ :((

reklama
Nie wytrzymałam i zrobiłam już teraz jeden... negatywny. Nie ma ani cienia. Także chyba nie ma się co już oszukiwać nawet :/ nie czuje nawet żeby z moim organizmem się cos działo. Pewnie po prostu miałam jeszcze lekkie objawy bo wcześniej miałam problem z nerkami. Także czekam na @ :((
Moze jeszcze za wczesnie :-) nie trac nadziei :-)

Odpuszczam. A na początku byłam przekonana że się udało.... Nie mam co się lepiej już nastawić bo tylko bardziej będzie bolało.
Trzymam kciuki za Ciebie! Może chociaż Tobie wyjdą te dwie kreseczki! :)

Odpuszczam. A na początku byłam przekonana że się udało.... Nie mam co się lepiej już nastawić bo tylko bardziej będzie bolało.
Trzymam kciuki za Ciebie! Może chociaż Tobie wyjdą te dwie kreseczki! :)

A może jest jeszcze za wcześnie i za kilka dni będziesz miała niespodziankę! Trzymam kciuki , żeby tak było :)

U mnie do teraz nic się nie dzieje z organizmem, a dzisiaj zaczął sie 5 tydzień. Nie trać nadziei ! Trzymam mocno kciuki

Witajcie. Jestem tutaj nowa :) Nieśmiało do was dołączam.
Rozkładało mnie przeziębienie a że od 3lat intensywnie walczę o ciążę to zanim nałykałam się gripexów zrobiłam test...24dc i cień drugiej kreseczki :) Beta potwierdziła ten stan wynikiem 34.6 a za dwa dni 129 :) Niestety jestem po stracie i gin kazał duphaston włączyć. W środę idę na wizytę ale głównie po receptę bo na usg pewnie niewiele jeszcze będzie. Om 29.12 więc może pęcherzyk ale dobre i to.

No to jedziemy na tym samym wózku, u mnie om 27.12 i przewidywana data na 03.10 :D trzymam za Ciebie kciuki !

Moglo być za wcześnie na test-szanse są póki nie ma @
Masz 3 czy 4 dni do @?

Moglo być za wcześnie na test-szanse są póki nie ma @
Masz 3 czy 4 dni do @?
Jeszcze gorzej bo 5 ale myślę że już by chociaż cień cienia był i w ogóle czuje że już nie ma co się nakręcac. 0 objawów. Z synem to biegalam do łazienki co 5 minut, czułam ból w podbrzuszu i miałam zgage. A teraz oprócz nerwów to już nic nie boli, nie kluje... dam wam znać jak dostanę okres. No i będę wtedy trzymać za was kciuki :) już trzymam ! :)

Jabluszkowa, ja mowilam ze nie wyjdzie...
jest zaaa wczesnie..pisalam o tych super czulych testach E to pic na wode..i u jaliegos 1% cos wyszlo..woec tak sie reklamuja.. Ty masz do okresu.... 5 dni !!! Więc zdziwilabym sie jakby juz cos wyszło...

Mi w drugiej ciąży dzien przed nic nie wyszlo, w dniu @ tez nic.. dopiero 2 dni po @ blada kreska....testoealam codziennie...

Teraz po prostu wiem..ze dopiero 1 dzien przed @ ma sens. ..ze sredniej statystycznej... jak sie czyta fora..to najwoecej kresek sie pojawia..dzien przed..w dniu malpy lub dzien po....
Tak więc luuuuzik :)

I glowa do góry

reklama
Jeszcze gorzej bo 5 ale myślę że już by chociaż cień cienia był i w ogóle czuje że już nie ma co się nakręcac. 0 objawów. Z synem to biegalam do łazienki co 5 minut, czułam ból w podbrzuszu i miałam zgage. A teraz oprócz nerwów to już nic nie boli, nie kluje... dam wam znać jak dostanę okres. No i będę wtedy trzymać za was kciuki :) już trzymam ! :)

5 dni do @ to nie bralabym tego za wynik wiarygodny
Zawsze możesz zrobić betę to pewniak

Do góry