reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Nie wytrzymałam i zrobiłam już teraz jeden... negatywny. Nie ma ani cienia. Także chyba nie ma się co już oszukiwać nawet :/ nie czuje nawet żeby z moim organizmem się cos działo. Pewnie po prostu miałam jeszcze lekkie objawy bo wcześniej miałam problem z nerkami. Także czekam na @ :((

reklama
Nie wytrzymałam i zrobiłam już teraz jeden... negatywny. Nie ma ani cienia. Także chyba nie ma się co już oszukiwać nawet :/ nie czuje nawet żeby z moim organizmem się cos działo. Pewnie po prostu miałam jeszcze lekkie objawy bo wcześniej miałam problem z nerkami. Także czekam na @ :((
Moze jeszcze za wczesnie :-) nie trac nadziei :-)

Odpuszczam. A na początku byłam przekonana że się udało.... Nie mam co się lepiej już nastawić bo tylko bardziej będzie bolało.
Trzymam kciuki za Ciebie! Może chociaż Tobie wyjdą te dwie kreseczki! :)

Odpuszczam. A na początku byłam przekonana że się udało.... Nie mam co się lepiej już nastawić bo tylko bardziej będzie bolało.
Trzymam kciuki za Ciebie! Może chociaż Tobie wyjdą te dwie kreseczki! :)

A może jest jeszcze za wcześnie i za kilka dni będziesz miała niespodziankę! Trzymam kciuki , żeby tak było :)

U mnie do teraz nic się nie dzieje z organizmem, a dzisiaj zaczął sie 5 tydzień. Nie trać nadziei ! Trzymam mocno kciuki

Witajcie. Jestem tutaj nowa :) Nieśmiało do was dołączam.
Rozkładało mnie przeziębienie a że od 3lat intensywnie walczę o ciążę to zanim nałykałam się gripexów zrobiłam test...24dc i cień drugiej kreseczki :) Beta potwierdziła ten stan wynikiem 34.6 a za dwa dni 129 :) Niestety jestem po stracie i gin kazał duphaston włączyć. W środę idę na wizytę ale głównie po receptę bo na usg pewnie niewiele jeszcze będzie. Om 29.12 więc może pęcherzyk ale dobre i to.

No to jedziemy na tym samym wózku, u mnie om 27.12 i przewidywana data na 03.10 :D trzymam za Ciebie kciuki !

Moglo być za wcześnie na test-szanse są póki nie ma @
Masz 3 czy 4 dni do @?

Moglo być za wcześnie na test-szanse są póki nie ma @
Masz 3 czy 4 dni do @?
Jeszcze gorzej bo 5 ale myślę że już by chociaż cień cienia był i w ogóle czuje że już nie ma co się nakręcac. 0 objawów. Z synem to biegalam do łazienki co 5 minut, czułam ból w podbrzuszu i miałam zgage. A teraz oprócz nerwów to już nic nie boli, nie kluje... dam wam znać jak dostanę okres. No i będę wtedy trzymać za was kciuki :) już trzymam ! :)

Jabluszkowa, ja mowilam ze nie wyjdzie...
jest zaaa wczesnie..pisalam o tych super czulych testach E to pic na wode..i u jaliegos 1% cos wyszlo..woec tak sie reklamuja.. Ty masz do okresu.... 5 dni !!! Więc zdziwilabym sie jakby juz cos wyszło...

Mi w drugiej ciąży dzien przed nic nie wyszlo, w dniu @ tez nic.. dopiero 2 dni po @ blada kreska....testoealam codziennie...

Teraz po prostu wiem..ze dopiero 1 dzien przed @ ma sens. ..ze sredniej statystycznej... jak sie czyta fora..to najwoecej kresek sie pojawia..dzien przed..w dniu malpy lub dzien po....
Tak więc luuuuzik :)

I glowa do góry

reklama
Jeszcze gorzej bo 5 ale myślę że już by chociaż cień cienia był i w ogóle czuje że już nie ma co się nakręcac. 0 objawów. Z synem to biegalam do łazienki co 5 minut, czułam ból w podbrzuszu i miałam zgage. A teraz oprócz nerwów to już nic nie boli, nie kluje... dam wam znać jak dostanę okres. No i będę wtedy trzymać za was kciuki :) już trzymam ! :)

5 dni do @ to nie bralabym tego za wynik wiarygodny
Zawsze możesz zrobić betę to pewniak

Do góry