reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Slyszałam , że do 10 tygodnia musi być pierwsza wizyta do becikowego, ale szczerze nie interesowałam się wielce tematem, bo mi się od tego państwa nic nie należy[emoji19][emoji19]

Drogie Panie 2 dni to tylko 48 godzin, tyle co nic!:) trzymam kciuki za ten tydzień:) [emoji123][emoji123]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja planowałam niespodziankę mężowi zrobić i w walentynki mu oświadczyć radosną nowinę ale chyba nie wytrzymam. Juž w ten weekend dziwił się, że pogardziłam grzańcem :) Dopóki nie będzie pewne, że wszystko ok i fasolka rozwija się prawidłowo nie chcę mówić w pracy. Muszę trochę kombinować bo w pracy narażona jestem na promieniowanie rtg, laser, ultradzwięki...poza tym w wiecznym biegu I nie ma kiedy w spokoju zjeść :(

Hej mamuśki. Zrobiłam testy ciążowe z apteki o wszystkie mają bladziuteńką kreskę. W czwartek byłam na pierwszej becie i wyszło mi 12,250 a dzisiaj już 144,500... Czy przyrost nie jest za duży? Miała ktoraś z was podobnie ? (ostatni okres miałam 27 grudnia i termin przypadałby mi na 4 października)
U mnie podobnie bo om 29.12
Beta w środę 34.6 a 48h później 129
Nigdy w te kalkulatory się nie wgłębiałam ale pamiętam, że gin kazał sprawdzić czy po 2 dniach conajmniej się podwoi.

Ja planowałam niespodziankę mężowi zrobić i w walentynki mu oświadczyć radosną nowinę ale chyba nie wytrzymam. Juž w ten weekend dziwił się, że pogardziłam grzańcem :) Dopóki nie będzie pewne, że wszystko ok i fasolka rozwija się prawidłowo nie chcę mówić w pracy. Muszę trochę kombinować bo w pracy narażona jestem na promieniowanie rtg, laser, ultradzwięki...poza tym w wiecznym biegu I nie ma kiedy w spokoju zjeść :(

Uwzaj na rtg
...ja nie wiedzialam o ciazy i sie źle skonczylo....a tylko raz bylam z dzieckiem w dniach po owu a przed @
.. wydaje mi sie ze moglo miec to wplyw

Żeby tylko do tego 14 lutego mąż się sam nie zorientował co jest grane:)
A na sprzęty i promieniowania to uważaj. Ja bym na twoim miejscu poszła chociaż na zwykle l4 a najwyżej później przeszła na l4 ciążowe. W ten sposób w pracy się teraz nie dowiedzą.

Dzisiaj czuje się kompletnie nie ciążowoo...:/

Witajcie. Jestem tutaj nowa :) Nieśmiało do was dołączam.
Rozkładało mnie przeziębienie a że od 3lat intensywnie walczę o ciążę to zanim nałykałam się gripexów zrobiłam test...24dc i cień drugiej kreseczki :) Beta potwierdziła ten stan wynikiem 34.6 a za dwa dni 129 :) Niestety jestem po stracie i gin kazał duphaston włączyć. W środę idę na wizytę ale głównie po receptę bo na usg pewnie niewiele jeszcze będzie. Om 29.12 więc może pęcherzyk ale dobre i to.
Witaj ;) i rozgość się . Ja tez będę mieć drugiego szkraba z października , fajnie się złozyło:-D
Dziewczyny testujące niedługo, nie dołować się proszę , cały czas trzymamy za Was kciuki !!

Żeby tylko do tego 14 lutego mąż się sam nie zorientował co jest grane:)
A na sprzęty i promieniowania to uważaj. Ja bym na twoim miejscu poszła chociaż na zwykle l4 a najwyżej później przeszła na l4 ciążowe. W ten sposób w pracy się teraz nie dowiedzą.

Dzisiaj czuje się kompletnie nie ciążowoo...:/

Ooo dobry pomysł.. l4 zwykle zeby pracodawca sie nie domyslil.. lub.. ja np szlam na urlop 2 tyg z ktorego nie wrocilam... lepiej nie ryzykować

Jabluszkowa.. i co jutro testujesz?? .. czekam na wynik z niecierpliwością :)

reklama
Tak zrobię jutro ten test o czułości 10 :) ale dzisiaj serio mam myśli że nic z tego nie będzie

Bedzie bedzie BĘDZIE
U Ciebie będzie...zobaczysz....
GRUNT TO POZYTYWNE MYŚLENIE
to u mnie nic nie bedzie mam skoki temperatur.. i zero objawow na dzien
dzisiejszy

Dawaj koniecznie znać.. będziemy czekać

Do góry