reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Slyszałam , że do 10 tygodnia musi być pierwsza wizyta do becikowego, ale szczerze nie interesowałam się wielce tematem, bo mi się od tego państwa nic nie należy[emoji19][emoji19]

Drogie Panie 2 dni to tylko 48 godzin, tyle co nic!:) trzymam kciuki za ten tydzień:) [emoji123][emoji123]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja planowałam niespodziankę mężowi zrobić i w walentynki mu oświadczyć radosną nowinę ale chyba nie wytrzymam. Juž w ten weekend dziwił się, że pogardziłam grzańcem :) Dopóki nie będzie pewne, że wszystko ok i fasolka rozwija się prawidłowo nie chcę mówić w pracy. Muszę trochę kombinować bo w pracy narażona jestem na promieniowanie rtg, laser, ultradzwięki...poza tym w wiecznym biegu I nie ma kiedy w spokoju zjeść :(

Hej mamuśki. Zrobiłam testy ciążowe z apteki o wszystkie mają bladziuteńką kreskę. W czwartek byłam na pierwszej becie i wyszło mi 12,250 a dzisiaj już 144,500... Czy przyrost nie jest za duży? Miała ktoraś z was podobnie ? (ostatni okres miałam 27 grudnia i termin przypadałby mi na 4 października)
U mnie podobnie bo om 29.12
Beta w środę 34.6 a 48h później 129
Nigdy w te kalkulatory się nie wgłębiałam ale pamiętam, że gin kazał sprawdzić czy po 2 dniach conajmniej się podwoi.

Ja planowałam niespodziankę mężowi zrobić i w walentynki mu oświadczyć radosną nowinę ale chyba nie wytrzymam. Juž w ten weekend dziwił się, że pogardziłam grzańcem :) Dopóki nie będzie pewne, że wszystko ok i fasolka rozwija się prawidłowo nie chcę mówić w pracy. Muszę trochę kombinować bo w pracy narażona jestem na promieniowanie rtg, laser, ultradzwięki...poza tym w wiecznym biegu I nie ma kiedy w spokoju zjeść :(

Uwzaj na rtg
...ja nie wiedzialam o ciazy i sie źle skonczylo....a tylko raz bylam z dzieckiem w dniach po owu a przed @
.. wydaje mi sie ze moglo miec to wplyw

Żeby tylko do tego 14 lutego mąż się sam nie zorientował co jest grane:)
A na sprzęty i promieniowania to uważaj. Ja bym na twoim miejscu poszła chociaż na zwykle l4 a najwyżej później przeszła na l4 ciążowe. W ten sposób w pracy się teraz nie dowiedzą.

Dzisiaj czuje się kompletnie nie ciążowoo...:/

Witajcie. Jestem tutaj nowa :) Nieśmiało do was dołączam.
Rozkładało mnie przeziębienie a że od 3lat intensywnie walczę o ciążę to zanim nałykałam się gripexów zrobiłam test...24dc i cień drugiej kreseczki :) Beta potwierdziła ten stan wynikiem 34.6 a za dwa dni 129 :) Niestety jestem po stracie i gin kazał duphaston włączyć. W środę idę na wizytę ale głównie po receptę bo na usg pewnie niewiele jeszcze będzie. Om 29.12 więc może pęcherzyk ale dobre i to.
Witaj ;) i rozgość się . Ja tez będę mieć drugiego szkraba z października , fajnie się złozyło:-D
Dziewczyny testujące niedługo, nie dołować się proszę , cały czas trzymamy za Was kciuki !!

Żeby tylko do tego 14 lutego mąż się sam nie zorientował co jest grane:)
A na sprzęty i promieniowania to uważaj. Ja bym na twoim miejscu poszła chociaż na zwykle l4 a najwyżej później przeszła na l4 ciążowe. W ten sposób w pracy się teraz nie dowiedzą.

Dzisiaj czuje się kompletnie nie ciążowoo...:/

Ooo dobry pomysł.. l4 zwykle zeby pracodawca sie nie domyslil.. lub.. ja np szlam na urlop 2 tyg z ktorego nie wrocilam... lepiej nie ryzykować

Jabluszkowa.. i co jutro testujesz?? .. czekam na wynik z niecierpliwością :)

reklama
Tak zrobię jutro ten test o czułości 10 :) ale dzisiaj serio mam myśli że nic z tego nie będzie

Bedzie bedzie BĘDZIE
U Ciebie będzie...zobaczysz....
GRUNT TO POZYTYWNE MYŚLENIE
to u mnie nic nie bedzie mam skoki temperatur.. i zero objawow na dzien
dzisiejszy

Dawaj koniecznie znać.. będziemy czekać

Do góry