reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Witajcie. Jestem tutaj nowa :) Nieśmiało do was dołączam.
Rozkładało mnie przeziębienie a że od 3lat intensywnie walczę o ciążę to zanim nałykałam się gripexów zrobiłam test...24dc i cień drugiej kreseczki :) Beta potwierdziła ten stan wynikiem 34.6 a za dwa dni 129 :) Niestety jestem po stracie i gin kazał duphaston włączyć. W środę idę na wizytę ale głównie po receptę bo na usg pewnie niewiele jeszcze będzie. Om 29.12 więc może pęcherzyk ale dobre i to.
Gratulacje!!! :*
Masz juz dzieci czy to pierwszy dzidzius? :)

reklama
Czyli od początku widziałaś że jest chora ?

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Dowiedziałam się w 17 tyg test pappa był zły ,niestety aminopunkcja potwierdziła .Bedąc w tej ciąży miałam 24 lata
Na początku wszystko było dobrze kośc nosowa obecna nt prawidłowe ,wady zaczeły sie ujawniać na usg w 18tyg

Dowiedziałam się w 17 tyg test pappa był zły ,niestety aminopunkcja potwierdziła .Bedąc w tej ciąży miałam 24 lata
Na początku wszystko było dobrze kośc nosowa obecna nt prawidłowe ,wady zaczeły sie ujawniać na usg w 18tyg
O jej :( [emoji22] strasznie mi przykro. .. aż sama zaczynam się martwić czy z moja ciąża będzie wszystko dobrze :( myślałam że 2 trymestr jest bezpieczny i wszystko się wie dokładnie. A tu widać na twoim nawet przykładzie że jednak nie zawsze jest dobrze tak jakbyśmy chcieli [emoji22]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Witajcie. Jestem tutaj nowa :) Nieśmiało do was dołączam.
Rozkładało mnie przeziębienie a że od 3lat intensywnie walczę o ciążę to zanim nałykałam się gripexów zrobiłam test...24dc i cień drugiej kreseczki :) Beta potwierdziła ten stan wynikiem 34.6 a za dwa dni 129 :) Niestety jestem po stracie i gin kazał duphaston włączyć. W środę idę na wizytę ale głównie po receptę bo na usg pewnie niewiele jeszcze będzie. Om 29.12 więc może pęcherzyk ale dobre i to.

O super gratulacje!!!Na kiedy termin?

O jej :( [emoji22] strasznie mi przykro. .. aż sama zaczynam się martwić czy z moja ciąża będzie wszystko dobrze :( myślałam że 2 trymestr jest bezpieczny i wszystko się wie dokładnie. A tu widać na twoim nawet przykładzie że jednak nie u innych

Ostatnia edycja:
To myslisz, ze moj 6 tydzien to za szybko? Czy masz po prostu tak odległy termin przez obleganego gina ? :D

Ja ide tak późno, bo stwierdziłam, że tym razem opanuję emocje :) w pierwszej ciąży byłam też u gina w 5. Tygodniu i pęcherzyk tylko był. Nie będę zatem nabijała lekarzowi kasy w kieszeń;) poczekam sobie do konca lutego, on ma wtedy urodziny, zrobie mu niespodzianke:)
Ten lekarz prowadzil mi tez pierwsza ciaze i bardzo sie zakumplowalam z nim i jego polozna :) planujemy schowac sie mu w gabinecie i czekac az przyjdzie do pracy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Mamisia83
Gratuluję

Ja leżakuje od 2 h
I od 2 h ....mam temp 37,2.
Zero bóli jak na @...
Juz po północy .....
W takim razie odliczam....
....zostało 2 dni do testowania
:) :) :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mialam zmartwienie w 3 ciąży..bo dluuugo nic sie nie dzialo...
Owulacje mialam przesunięta.... o tydzień...
W 4 tyg powiekszone endometrium
W 5 maly pusty pecherzyk
W 6 pusty pecherzyk urusl..no moze cos w srodku..ale sie prosze nie nastawiac~ tak uslyszalam..
..w 7 tyg i 5 dniu serduszko...
Wiec tak jak na testowanie..4 tyg..
To.czekalam kolejne 4 tyg... zeby zabilo serce... ale zabilo :)

P.s.
Do 8 tyg musi byc wizyta u ginekologa żeby tysiac zl becikowego dostac

Do góry