reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Witajcie. Jestem tutaj nowa :) Nieśmiało do was dołączam.
Rozkładało mnie przeziębienie a że od 3lat intensywnie walczę o ciążę to zanim nałykałam się gripexów zrobiłam test...24dc i cień drugiej kreseczki :) Beta potwierdziła ten stan wynikiem 34.6 a za dwa dni 129 :) Niestety jestem po stracie i gin kazał duphaston włączyć. W środę idę na wizytę ale głównie po receptę bo na usg pewnie niewiele jeszcze będzie. Om 29.12 więc może pęcherzyk ale dobre i to.
Gratulacje!!! :*
Masz juz dzieci czy to pierwszy dzidzius? :)

reklama
Czyli od początku widziałaś że jest chora ?

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Dowiedziałam się w 17 tyg test pappa był zły ,niestety aminopunkcja potwierdziła .Bedąc w tej ciąży miałam 24 lata
Na początku wszystko było dobrze kośc nosowa obecna nt prawidłowe ,wady zaczeły sie ujawniać na usg w 18tyg

Dowiedziałam się w 17 tyg test pappa był zły ,niestety aminopunkcja potwierdziła .Bedąc w tej ciąży miałam 24 lata
Na początku wszystko było dobrze kośc nosowa obecna nt prawidłowe ,wady zaczeły sie ujawniać na usg w 18tyg
O jej :( [emoji22] strasznie mi przykro. .. aż sama zaczynam się martwić czy z moja ciąża będzie wszystko dobrze :( myślałam że 2 trymestr jest bezpieczny i wszystko się wie dokładnie. A tu widać na twoim nawet przykładzie że jednak nie zawsze jest dobrze tak jakbyśmy chcieli [emoji22]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Witajcie. Jestem tutaj nowa :) Nieśmiało do was dołączam.
Rozkładało mnie przeziębienie a że od 3lat intensywnie walczę o ciążę to zanim nałykałam się gripexów zrobiłam test...24dc i cień drugiej kreseczki :) Beta potwierdziła ten stan wynikiem 34.6 a za dwa dni 129 :) Niestety jestem po stracie i gin kazał duphaston włączyć. W środę idę na wizytę ale głównie po receptę bo na usg pewnie niewiele jeszcze będzie. Om 29.12 więc może pęcherzyk ale dobre i to.

O super gratulacje!!!Na kiedy termin?

O jej :( [emoji22] strasznie mi przykro. .. aż sama zaczynam się martwić czy z moja ciąża będzie wszystko dobrze :( myślałam że 2 trymestr jest bezpieczny i wszystko się wie dokładnie. A tu widać na twoim nawet przykładzie że jednak nie u innych

Ostatnia edycja:
To myslisz, ze moj 6 tydzien to za szybko? Czy masz po prostu tak odległy termin przez obleganego gina ? :D

Ja ide tak późno, bo stwierdziłam, że tym razem opanuję emocje :) w pierwszej ciąży byłam też u gina w 5. Tygodniu i pęcherzyk tylko był. Nie będę zatem nabijała lekarzowi kasy w kieszeń;) poczekam sobie do konca lutego, on ma wtedy urodziny, zrobie mu niespodzianke:)
Ten lekarz prowadzil mi tez pierwsza ciaze i bardzo sie zakumplowalam z nim i jego polozna :) planujemy schowac sie mu w gabinecie i czekac az przyjdzie do pracy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Mamisia83
Gratuluję

Ja leżakuje od 2 h
I od 2 h ....mam temp 37,2.
Zero bóli jak na @...
Juz po północy .....
W takim razie odliczam....
....zostało 2 dni do testowania
:) :) :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mialam zmartwienie w 3 ciąży..bo dluuugo nic sie nie dzialo...
Owulacje mialam przesunięta.... o tydzień...
W 4 tyg powiekszone endometrium
W 5 maly pusty pecherzyk
W 6 pusty pecherzyk urusl..no moze cos w srodku..ale sie prosze nie nastawiac~ tak uslyszalam..
..w 7 tyg i 5 dniu serduszko...
Wiec tak jak na testowanie..4 tyg..
To.czekalam kolejne 4 tyg... zeby zabilo serce... ale zabilo :)

P.s.
Do 8 tyg musi byc wizyta u ginekologa żeby tysiac zl becikowego dostac

Do góry