reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Witaj Marta-córka z Zd i liczne wady((dokonaliśmy terminacji ze wskazań medycznych była bez szans poród Sn .
Czyli od początku widziałaś że jest chora ?

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

reklama
Witajcie nowe mamuśki,
Wyniki bHCG ja bym sprawdzala normy z danego laboratorium co robilyscie badania.. bo kazde lab moze miec inne przedzialy dot wieku ciąży

Ostatnia edycja:
Nie przejmuj się, ja mam to samo, najlepiej jakby wujka Google mi wyłączli na następne 9 miesiecy ha ha :realmad:

Ja sprawdzalam czego sie spodziewac na kazdym etapie ciąży.. mnie to np. Uspokajalo.. jak juz sie oczytalam..
a szczegolnie jak szykowalam wyprawke dla pierwszego dziecka.. nie mialam bladego pojecia o katarkach i fridach....wozkach etc
To ja pozdrawiam ciocie Wikipedie :)

reklama
Witajcie. Jestem tutaj nowa :) Nieśmiało do was dołączam.
Rozkładało mnie przeziębienie a że od 3lat intensywnie walczę o ciążę to zanim nałykałam się gripexów zrobiłam test...24dc i cień drugiej kreseczki :) Beta potwierdziła ten stan wynikiem 34.6 a za dwa dni 129 :) Niestety jestem po stracie i gin kazał duphaston włączyć. W środę idę na wizytę ale głównie po receptę bo na usg pewnie niewiele jeszcze będzie. Om 29.12 więc może pęcherzyk ale dobre i to.

Do góry