Czyli od początku widziałaś że jest chora ?Witaj Marta-córka z Zd i liczne wady((dokonaliśmy terminacji ze wskazań medycznych była bez szans poród Sn .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli od początku widziałaś że jest chora ?Witaj Marta-córka z Zd i liczne wady((dokonaliśmy terminacji ze wskazań medycznych była bez szans poród Sn .
Chodziło mi że ponad minimum o jakie powinien wzrosnac, mi wyszło tez dużo więcej , spróbuj tu:podasz mi linka na ten inny ? czyli jednak ponad normę ?
boziu maryno... haha ja zaczynam się siebie bać i żałować, że mam dostęp do internetu. Na przemian się czymś cieszę i dołuję. Chyba odpuszcze sobie śledztwo do wizyty u gina . Dzięki za pomoc Bisia25 ;*Chodziło mi że ponad minimum o jakie powinien wzrosnac, mi wyszło tez dużo więcej , spróbuj tu:
Link do: Cyklometr
Nie przejmuj się, ja mam to samo, najlepiej jakby wujka Google mi wyłączli na następne 9 miesiecy ha ha
20 stycznia czyli w środę bym miała teraz 11 dzień. Zatestuje sobieJabluszkowa ja bym robila pierwszy test 11 dni po owu.wtedy pierwsze cienkie kreski juz wychodzą... kiedy mialas owu?
Zatestuj ze mna w czwartek20 stycznia czyli w środę bym miała teraz 11 dzień. Zatestuje sobie