reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Witaj Marta-córka z Zd i liczne wady((dokonaliśmy terminacji ze wskazań medycznych była bez szans poród Sn .
Czyli od początku widziałaś że jest chora ?

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

reklama
Witajcie nowe mamuśki,
Wyniki bHCG ja bym sprawdzala normy z danego laboratorium co robilyscie badania.. bo kazde lab moze miec inne przedzialy dot wieku ciąży

Ostatnia edycja:
Nie przejmuj się, ja mam to samo, najlepiej jakby wujka Google mi wyłączli na następne 9 miesiecy ha ha :realmad:

Ja sprawdzalam czego sie spodziewac na kazdym etapie ciąży.. mnie to np. Uspokajalo.. jak juz sie oczytalam..
a szczegolnie jak szykowalam wyprawke dla pierwszego dziecka.. nie mialam bladego pojecia o katarkach i fridach....wozkach etc
To ja pozdrawiam ciocie Wikipedie :)

reklama
Witajcie. Jestem tutaj nowa :) Nieśmiało do was dołączam.
Rozkładało mnie przeziębienie a że od 3lat intensywnie walczę o ciążę to zanim nałykałam się gripexów zrobiłam test...24dc i cień drugiej kreseczki :) Beta potwierdziła ten stan wynikiem 34.6 a za dwa dni 129 :) Niestety jestem po stracie i gin kazał duphaston włączyć. W środę idę na wizytę ale głównie po receptę bo na usg pewnie niewiele jeszcze będzie. Om 29.12 więc może pęcherzyk ale dobre i to.

Do góry